E Emre Özbay Femtopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #1 Birinden Forza Horizon 5 aldım yalnız standart paket mi Premium Edition mu geldi bilemiyorum. Telefondan giriş yapıyorum Steam hesabıma. Şu an PC yanımda değil. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2022
Birinden Forza Horizon 5 aldım yalnız standart paket mi Premium Edition mu geldi bilemiyorum. Telefondan giriş yapıyorum Steam hesabıma. Şu an PC yanımda değil.
Cengizhan DOLAK Decapat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 553 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #2 Steamde satın alma geçmişi gibi bir özellik var oradan bakılıyor normalde
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 6 Eylül 2022 #3 DLC'lere bakabiliyorsan oradan anlayabilirsin. Standart surunde DLC yok.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 6 Eylül 2022 #4 Ana Sayfa > Hesap > Lisanslar ve ürün anahtarı aktivasyonları bölümünde yazması gerek.
E Emre Özbay Femtopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #5 LastEmperor dedi: DLC'lere bakabiliyorsan oradan anlayabilirsin. Standart surunde DLC yok. Genişletmek için tıkla... Evet buldum hocam teşekürler. Peki bu dlcler oyunu yüklediğim zaman otomatik olarak yükleniyor mu? Yoksa ayrı bir işlem mi yapmam lazım
LastEmperor dedi: DLC'lere bakabiliyorsan oradan anlayabilirsin. Standart surunde DLC yok. Genişletmek için tıkla... Evet buldum hocam teşekürler. Peki bu dlcler oyunu yüklediğim zaman otomatik olarak yükleniyor mu? Yoksa ayrı bir işlem mi yapmam lazım
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 6 Eylül 2022 #6 Emre Özbay dedi: Evet buldum hocam teşekürler. Peki bu dlcler oyunu yüklediğim zaman otomatik olarak yükleniyor mu? Yoksa ayrı bir işlem mi yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Ototmatikmen yukleniyor hocam.
Emre Özbay dedi: Evet buldum hocam teşekürler. Peki bu dlcler oyunu yüklediğim zaman otomatik olarak yükleniyor mu? Yoksa ayrı bir işlem mi yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Ototmatikmen yukleniyor hocam.