S Sinope_57 Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Anomaly agent şu an 3.99 dolar, %20 indirimde şu an. Alınır mı? Yoksa ilkbahar veya yaz indirimlerinde daha uyguna gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2024
Anomaly agent şu an 3.99 dolar, %20 indirimde şu an. Alınır mı? Yoksa ilkbahar veya yaz indirimlerinde daha uyguna gelir mi?
TimurCan07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 25 Ocak 2024 #2 Sinope_57 dedi: Anomaly agent şu an 3.99 dolar, %20 indirimde şu an. Alınır mı? Yoksa ilkbahar veya yaz indirimlerinde daha uyguna gelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam alınır tabii daha uyguna gelir bence ama birkaç dolar için değmez.
Sinope_57 dedi: Anomaly agent şu an 3.99 dolar, %20 indirimde şu an. Alınır mı? Yoksa ilkbahar veya yaz indirimlerinde daha uyguna gelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam alınır tabii daha uyguna gelir bence ama birkaç dolar için değmez.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 25 Ocak 2024 #3 Yaza kadar dolar uçar gider. İndirim oranı artsa da çok fark etmez yani. Al geç.
leovzy Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 688 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #4 Sinope_57 dedi: Anomaly agent şu an 3.99 dolar, %20 indirimde şu an. Alınır mı? Yoksa ilkbahar veya yaz indirimlerinde daha uyguna gelir mi? Genişletmek için tıkla... Ben aldım şu an son bosstayım %100 almalısınız.
Sinope_57 dedi: Anomaly agent şu an 3.99 dolar, %20 indirimde şu an. Alınır mı? Yoksa ilkbahar veya yaz indirimlerinde daha uyguna gelir mi? Genişletmek için tıkla... Ben aldım şu an son bosstayım %100 almalısınız.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.305 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #5 leovzy dedi: Ben aldım şu an son bosstayım %100 almalısınız. Genişletmek için tıkla... Kaç saatte son bosa geldin kanka. Ben şu an 3.saatteyim. Oyun akıyor.
leovzy dedi: Ben aldım şu an son bosstayım %100 almalısınız. Genişletmek için tıkla... Kaç saatte son bosa geldin kanka. Ben şu an 3.saatteyim. Oyun akıyor.
S Sinope_57 Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #6 leovzy dedi: Ben aldım şu an son bosstayım %100 almalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten alacağım ama ilkbahar indirimine de 1 ay falan varya daha ucuza gelir mi o yüzden sordum
leovzy dedi: Ben aldım şu an son bosstayım %100 almalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten alacağım ama ilkbahar indirimine de 1 ay falan varya daha ucuza gelir mi o yüzden sordum
leovzy Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 688 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #7 Çatlı Reis dedi: Kaç saatte son bosa geldin kanka. Ben şu an 3.saatteyim. Oyun akıyor. Genişletmek için tıkla... 8 Sinope_57 dedi: Hocam zaten alacağım ama ilkbahar indirimine de 1 ay falan var ya daha ucuza gelir mi o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence almalısınız ama illa bekleyecekseniz oyun yakında Epic Games'a çıkacak Steam'den daha ucuz olur.
Çatlı Reis dedi: Kaç saatte son bosa geldin kanka. Ben şu an 3.saatteyim. Oyun akıyor. Genişletmek için tıkla... 8 Sinope_57 dedi: Hocam zaten alacağım ama ilkbahar indirimine de 1 ay falan var ya daha ucuza gelir mi o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence almalısınız ama illa bekleyecekseniz oyun yakında Epic Games'a çıkacak Steam'den daha ucuz olur.
Pube Megapat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 724 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 3 A315-59 Intel Core I7-1255U, Intel Iris Xe Graphics. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2024 #8 leovzy dedi: Hocam bence almalısınız ama illa bekleyecekseniz oyun yakında Epic Games'a çıkacak Steam'den daha ucuz olur. Genişletmek için tıkla... Orayada aynı fiyatta çıkacak.
leovzy dedi: Hocam bence almalısınız ama illa bekleyecekseniz oyun yakında Epic Games'a çıkacak Steam'den daha ucuz olur. Genişletmek için tıkla... Orayada aynı fiyatta çıkacak.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 25 Ocak 2024 #9 Net alınır.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.187 Çözümler 31 25 Ocak 2024 #10 Dünyanın en iyi oyunu, bin saat oynama süresi sunuyor alın. Tabii bu işin şakası, bence alanında güzel bir oyun. Şarkıları, bölüm dizaynları gayet güzel olmuş. Combat açısından da gayet keyifli, bir şans verin bence.
Dünyanın en iyi oyunu, bin saat oynama süresi sunuyor alın. Tabii bu işin şakası, bence alanında güzel bir oyun. Şarkıları, bölüm dizaynları gayet güzel olmuş. Combat açısından da gayet keyifli, bir şans verin bence.