T tripol1805 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2 9 Ağustos 2012 #1 Arkadaşlar ben Steam üzerinden bir oyun almayı düşünüyorum. Bunu arkadaşımla oynamak istiyorum. Şimdi arkadaş ekleme sistemim açık değil ben bir oyun satın alınca arkadaş ekleyebilecek miyim ? Ve bunu arkadaşımın da satın alması gerekiyor mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2012
Arkadaşlar ben Steam üzerinden bir oyun almayı düşünüyorum. Bunu arkadaşımla oynamak istiyorum. Şimdi arkadaş ekleme sistemim açık değil ben bir oyun satın alınca arkadaş ekleyebilecek miyim ? Ve bunu arkadaşımın da satın alması gerekiyor mu ?
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2012 #2 Steam'den arkadaş ekleyebilmen için, bir ürün aktif ettikten sonra bu işlemi yapabilirsin. Aynı oyunu beraber oynayabilmeniz için ise, elbette arkadaşının da oyuna sahip olması gerek yani satın almalı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2012
Steam'den arkadaş ekleyebilmen için, bir ürün aktif ettikten sonra bu işlemi yapabilirsin. Aynı oyunu beraber oynayabilmeniz için ise, elbette arkadaşının da oyuna sahip olması gerek yani satın almalı.
T tripol1805 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2 9 Ağustos 2012 #3 Bu aktif ettiğim ürün illa ki para ile mi olmalı ? Yoksa ben aktif ettim, ama hala ekleyemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2012
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2012 #4 Ben Steam hesabımı MW2 satın aldığımda almıştım. Sanırım evet ücretli bir ürün aktif ettiğinde oluyor. Ama tam bir fikrim yok. Ayrıca Türkçe konusunda biraz daha titiz olursan çok mutlu oluruz. İmla kurallarına dikkat etmelisin. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2012
Ben Steam hesabımı MW2 satın aldığımda almıştım. Sanırım evet ücretli bir ürün aktif ettiğinde oluyor. Ama tam bir fikrim yok. Ayrıca Türkçe konusunda biraz daha titiz olursan çok mutlu oluruz. İmla kurallarına dikkat etmelisin.