Steam'den Crysis Remastered Trilogy alınır mı?

DumpcesTR

Hectopat
Crysis Remastered trilogy paketini Steam'den 92TL'ye alayim mi yoksa Epic Games'de indirim mi bekliyeyim çok kararsız kaldım.

50TL'ye almıştım zam yemiş. Ama Crysis serisi için hiçbir şey düşünmeden al.

Crysis Remastered trilogy paketini Steam'den 92TL'ye alayim mi yoksa Epic Games'de indirim mi bekliyeyim çok kararsız kaldım.
Oyunların tanesi 30 liraya denk geliyor o pakette. 92 lira da verin geçin bir zahmet, Crysis bu. Epic falan beklemeyin.

Steam'de indirimde ise alınır hocam. Ben aldım.

Değil 2 gün sonra da Epic Games'de indirimler başlıyor o yüzden kararsız kaldım.

Oyunların tanesi 30 liraya denk geliyor o pakette. 92 lira da verin geçin bir zahmet, Crysis bu. Epic falan beklemeyin.

İade etmiştim tekrar alıyorum o zaman indirime girerse tekrar iade ederim artık. Artık ülke öyle bir hal aldı ki daha 4gün önce 90bin TL'ye 12taksitle laptop aldım ama oyun indirime girer diye 90TL'ye almaktan çekiniyorum

Son düzenleme:
90.000 TL harcamışsınız 90 TL'nin lafını yapıyorsunuz. Git Epic indirimini bekle.

Üniversite okuyorum + çalışıyorum. Laptopu en az 5-6yıl kullanmak istediğim için o fiyata ve vadesiz taksitle tekrar yakalayamayacağım için aldım. O kadar para verdikten sonra 50-100TL'yi bile kayırmak istiyor insan.

Aldığım laptop şu anda en ucuz olarak 98bin TL'ye satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…