Steam'den dolar ile alınan oyunu iade edip başka oyun almak

zireaelon

Hectopat
Steam'den 20 Kasım'dan sonra dolar ile oyun aldım. Ama kış indirimlerinde başka bir oyunun beğendim. İade edip diğerini almak istiyorum. İade nasıl olacak? İadeyi Steam bakiyesi olarak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den 20 Kasım'dan sonra dolar ile oyun aldım. Ama kış indirimlerinde başka bir oyunun beğendim. İade edip diğerini almak istiyorum. İade nasıl olacak? İadeyi Steam bakiyesi olarak istiyorum.

14 gün geçmediyse ve 2 saatten çok oynamadıysanız iade edebilirsiniz ve iadeyi ister kartınıza ister bakiyenize alabilirsiniz.

Üzerinden 1 ay geçmiş oyunu ne yazık ki iade edemezsiniz, arkadaşın dediği gibi en fazla 14 gün geçmiş olması lazım.

Üzerinden 1 ay geçmiş oyunu ne yazık ki iade edemezsiniz, arkadaşın dediği gibi en fazla 14 gün geçmiş olması lazım.
28 Kasımda aldım. Geçen senelerde 14 gün geçmesine rağmen iade etmiştim ama 2 saatten az oynamıştım. Steam dolara geçtikten sonra iadelerde sorun yaşadıklarını söyleyenler oldu. Steam bakiyesine iade olurken bile dolar olarak işlem ücreti kesmiş vs. Doğru olduğunu düşünmediğimden başlık açtım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı