Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #1 Telefon numaramı değiştirmek için Steam'den e-posta gelecek ama hiç bir şekilde e-posta gelmiyor. Gereksiz kutusunu da kontrol ettim. Ne yapmam gerekiyor?
Telefon numaramı değiştirmek için Steam'den e-posta gelecek ama hiç bir şekilde e-posta gelmiyor. Gereksiz kutusunu da kontrol ettim. Ne yapmam gerekiyor?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.505 Çözümler 777 17 Ekim 2021 #2 Deneyeli ne kadar oldu? Bazen gec gelebiliyor, o yüzden soruyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #3 reptile dedi: Deneyeli ne kadar oldu? Bazen gec gelebiliyor, o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... 5-10 dakika olmuştur rahat. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Deneyeli ne kadar oldu? Bazen gec gelebiliyor, o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... 5-10 dakika olmuştur rahat.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.505 Çözümler 777 17 Ekim 2021 #4 Blera dedi: 5-10 dakika olmuştur rahat. Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekleyin. Dedigim gibi, bazen bayagi gec gelebiliyor. Olmazsa Steam Destek ile iletisime gecip öyle degistirirsiniz. Artı 0 Eksi
Blera dedi: 5-10 dakika olmuştur rahat. Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekleyin. Dedigim gibi, bazen bayagi gec gelebiliyor. Olmazsa Steam Destek ile iletisime gecip öyle degistirirsiniz.