Steam'den en fazla 40 TL'ye oyun önerisi

tasarimci

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
Steam'de 60 TL bakiyem var oyun alacağım. Günlerdir oyun araştırıyorum fakat bir türlü bana hitap edecek bir oyun bulamadım.

22.50 TL'ye üstteki oyunu (Witcher 3) alacağım kalan paraya ne almalıyım? Aklımda aşağıdaki oyunlar var fakat içime pek sinmiyor yani alırsam hazır indirim var para boşa gitmesin deyip alacağım gibi duruyor.

Böyle uçuk kaçık uzaylı vs tarzı oyunlar hoşuma gitmiyor. GTA 5 gibi gerçekçi oyunlar hoşuma gidiyor genelde.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Hitman 1'i Epic verdiğinde indirdim daha 2 saat oynamamışımdır çok sevemedim.

Rust, arkadaşlarınız varsa Sea of Thieves, R6'da ialabilirsiniz

Arkadaşım da sürekli R6 al birlikte oynayalım diyor ama pek gönlüm yok gibi CS:GO'yu tercih ederim fakat hiçbir şey bulamazsam alacağım.

Red Dead Online.

Tek sıkılırsın diyorlar genelde Online için GTA 5'deki gibi ayrıca hikaye veya görevler var mı?

Hitman 1'i Epic verdiğinde indirdim daha 2 saat oynamamışımdır çok sevemedim.

Arkadaşım da sürekli R6 al birlikte oynayalım diyor ama pek gönlüm yok gibi CS:GO'yu tercih ederim fakat hiçbir şey bulamazsam alacağım.

Tek sıkılırsın diyorlar genelde Online için GTA 5'deki gibi ayrıca hikaye veya görevler var mı?
O zaman RDR 2 de alacaksın. Red Dead Online içinde hikaye yok. Arkadaş filan bulman gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı