@Ed1tH @Metin Eren Türkmen teşekkür ederim demek ki olmuyor PC de yüklü ama oynanılmayacak kadar kasıyor zevk vermiyor
Steam'den nasıl abone olacağım ki bir de araba modu var mı?
Yedirtmez. Ama GFN oyunlarına yama vs. şeklinde müdahalede bulunamıyorsun diye biliyorum.
Oyun PC de yüklü oyun klasörüne atıp GFN de oynamak istiyorum.
O şekilde de olacağını sanmıyorum. GFN değil de kendi bilgisayarından oynaman gerek modu kullanabilmen için.Oyun PC de yüklü oyun klasörüne atıp GFN de oynamak istiyorum.
@Ed1tH @Metin Eren Türkmen teşekkür ederim demek ki olmuyor PC de yüklü ama oynanılmayacak kadar kasıyor zevk vermiyor
Steam'den nasıl abone olacağım ki bir de araba modu var mı?
Buradan araba modu bulacaksın, bulduğun moda tıkladığında abone ol yazar ona tıkladığında oyuna indirme yapar.![]()
Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2 Welcome to the Euro Truck Simulator 2 workshop! Are you interested in driving custom trucks with custom cargo? Steam Workshop is where you can easily download fan-created mods, plug them right into the game, and keep them up to date! Learn Moresteamcommunity.com
Çok teşekkür ederim abone olduğum modlar gözüküyor mu?
Eki Görüntüle 1206099
Bu şekilde görebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.