Steam'den Far Cry 6 alınır mı?

faster3560

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus amd raedon rx 6650 xt, amd ryzen 5500, asus prime az3020m-k anakart, 2x8 gb ram, 480 gb ssd, 1000gb hdd
Merhaba. Bugün Far Cry 6 Steam'e uygun fiyatla gelmiş. Alınır mı? Ve bu oyun sarar mı?
1683836683996.png

Aynı konuyu bende açacaktım Far Cry 5 kendini oynatmıştı fakat Far Cry 6 yorumları yüzünden hep ertelemiştim. Oyun hakkında spoiler vermeden fikir sunucak var mı?

Sizin oyunculuğunuza bağlı. Aynı görevi farklı mekanlarda yapmayı seviyorsanız, Far Cry3 oynamadıysanız alınır. Ben oynadım bu oyunu ve sevdim çünkü hemen hemen her oynadığım oyunda yan görev, toplanabilir eşya, kaset vs ne varsa toplar ve incelerim. Aynı mekanlarda farklı görev yapmaktan usanmam yani. Ama siz bir yaptığınızı bir daha yapmak istemiyorsanız bu oyun size göre değil.

Hocam far cry sersini seviyorsanız alınır. Bunun hakkında konu var fiyatının ne kadar düştüğünü söyleyen. Not satın aldım bende.
Normalde 539TL'den 161TL'ye düşen paket 1400TL. Epic Games veya Ubisoft Connect'te Far Cry 6 GOTY diye aratırsanız 1400TL olduğunu görürsünüz. Steam'de hata yapıp 539TL'den çıkarıp indirimle 161TL'ye düşürmüşler. Hatalı fiyat olduğu için alınabilir fakat normalde bu fiyatı bile hak etmez.

Son düzenleme:
Aynı konuyu bende açacaktım Far Cry 5 kendini oynatmıştı fakat Far Cry 6 yorumları yüzünden hep ertelemiştim. Oyun hakkında spoiler vermeden fikir sunucak var mı?

Far Cry 5'ten çok daha iyi Far Cry 6.ana karakterimiz belli ve konuşuyor en büyük fark bu. Ayrıca kötü karakter anton Castillo'yu canlandıran kişi oldukça ünlü ve Breaking Bad, Better Call Saul'da oynamış bir isim. Supremo isimli silahı kullanmak çok hoşuma gitti benim. Düşmanlara HS atınca bayağı hissediyorsun orası ayrı tabii. Yakın zamanda New Dawn'ı bitirdim. Far Cry 6 ile kıyaslarsak gerçekten Far Cry 6 3. ve 4.oyuna yaklaşmış.

Gamebillet'te 60'a iner yine bu aralar. GOTY ya da Gold yerine standart yeter diyorum 6 için. 160 buna verip RDR2 bedavasi bekleyen kafalari da anlamıyorum. Sekiro bile 140 kusurdu, illa zam yemeleri lazim alamadik diye kiymetlendirmeleri icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamebillet'te 60'a iner yine bu aralar. GOTy ya da Gold yerine standart yeter diyorum 6 için. 160 buna verip RDR2 bedavasi bekleyen kafalari da anlamıyorum. Sekiro bile 140 kusurdu, illa zam yemeleri lazim alamadik diye kiymetlendirmeleri icin.

GOTY standarta göre daha ucuz.

Sizin oyunculuğunuza bağlı. Aynı görevi farklı mekanlarda yapmayı seviyorsanız, Far Cry3 oynamadıysanız alınır. Ben oynadım bu oyunu ve sevdim çünkü hemen hemen her oynadığım oyunda yan görev, toplanabilir eşya, kaset vs ne varsa toplar ve incelerim. Aynı mekanlarda farklı görev yapmaktan usanmam yani. Ama siz bir yaptığınızı bir daha yapmak istemiyorsanız bu oyun size göre değil.

Far Cry 3 oynadım ama bayageçti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı