Steam'den FH4 alınır mı?

1s Cyber

Hectopat
Daha fazla  
Steam'den FH4 alırsam Online için para vermek zorunda mıyım?

Azaldı mı? Emin misin? Daha az önce oyundan attı. (Güncelleme gelmedi bu konu hakkında.)
Ben ara sahnelerde drop sorunu hariç bir sıkıntı yaşamıyorum Oyun son gelen güncelleme ile birlikte oldukça düzeldi bende, seni bilemem. Nadiren serbest gezerken drop girebiliyor, ancak fazla olmuyor. Yani evet, eminim

Ben ara sahnelerde drop sorunu hariç bir sıkıntı yaşamıyorum Oyun son gelen güncelleme ile birlikte oldukça düzeldi bende, seni bilemem. Nadiren serbest gezerken drop girebiliyor, ancak fazla olmuyor. Yani evet, eminim
Bu konu hakkında yama notlarında hiçbir güncelleme göremedim .

Ben sadece direksiyon desteğinin düzelmesini istiyorum. Haziran'da almayı planlıyorum ama direksiyon setlerinde problemi varmış. Umarım o zamana kadar düzelir.

Benim arkadaşım G29 ile oynuyor ve bir problem yaşamıyor. Ne problemi duydunuz sorayım kendisine?

Hocam dün bir konu açmışlardı. G27 de gaz frenmiş fren ise gaz. Debriyaj ise çalışmıyormuş benim anladığım. Bende yeni G29 aldım ama arkadaşınız bir sorun yaşamıyor ise bende yaşamam sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…