Çözüldü Steam'den gelen oyun kısayolu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Snorem

Picopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Mafia
Böyle saçma bir kısayol ekliyor. Steam'i silip yeniden yükledim. Durum aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dosya indirmesi direkt başlarken böyle oluyor. Sadece CS:GO değil tüm oyunlarda böyle.

Ayarlar'dan varsayılan uygulamalara gidin ve orada. URL'yi bulun ve onu internet tarayıcısı olarak seçin.

Dosya indirmesi direkt başlarken böyle oluyor. Sadece CS:GO değil tüm oyunlarda böyle.

Hocam iç açmayı denediniz mi belki sadece thumbnailler görünmüyordur zaten Steam yunları hep URL kısayolu olarak yapıyor.
Yine aynı şey geliyor masaüstüne.

Belki dosyalar 2 seferki indirmeniz de de eksik inmiştir eğer internet kesildiyse ya da indirme durdurulduysa bu olabilir o zaman şimdi oradaki ayarlara tekrar tıklayıp özellikle deyin oradan gelen ekrandan da yerel dosyaları seçip dosya bütünlüğünü doğrulayı seçin.

Ayarlar'dan varsayılan uygulamalara gidin ve orada. URL'yi bulun ve onu internet tarayıcısı olarak seçin.

Hocam iç açmayı denediniz mi belki sadece thumbnailler görünmüyordur zaten Steam yunları hep URL kısayolu olarak yapıyor.

Dosya Ekleri

• eff.PNG
    358,5 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran Alıntısı.PNG
    106,6 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Çözüm
Hocam normalde açılmıyordu, eklerde gösterdiğiniz adımları yaptım ve düzeldi. Çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…