Steam'den GTA 5 şu anda alınır mı?

Hocam beleş aldığınız Epic Games hesabını bulmayı deneyin bence.

Denedim hocam. 1 haftamı verdim olmuyor. Çocukken saçma sapan bir nick ile hesap açmışım tahminen. O Gmail'e ulaşamıyorum. Hiçbir bilgi yok elimde. 😁

Bu arada yaz indiriminde 272 TL olmuş yanlış değilsem. Şu an için bu fiyat uygun bence. Daha düşmez zamlanır diye korkuyorum. Kararsız kaldım. Yıl 2023 hayatımda hiç oynamadım.

Denedim hocam. 1 haftamı verdim olmuyor. Çocukken saçma sapan bir nick ile hesap açmışım tahminen. O Gmail'e ulaşamıyorum. Hiçbir bilgi yok elimde. 😁

Bu arada yaz indiriminde 272 TL olmuş yanlış değilsem. Şu an için bu fiyat uygun bence. Daha düşmez zamlanır diye korkuyorum. Kararsız kaldım. Yıl 2023 hayatımda hiç oynamadım.
Tüh be hocam üzüldüm. Bende 2 gün boyunca saatlerce uğraşmıştım sabahlara kadar 10 saat hesabımı aramıştım hiç umudumu kaybetmedim ve eski bir mailimde buldum :)
Evet hocam şu anki indirim gayet iyi daha düşmez gibi görünüyor, hiç oynamamışsınız o zaman çok keyif alırsınız çok iyi :) Bir başyapıt 2013'de çıkmasına rağmen şu anki çoğu oyundan çok daha iyi hikayesi de çok iyi. Aynı zamanda RAGE:MP ve Alt:V platformlarında yazılı roleplay sunucuları var o sunucularda oynayıp kaliteli roller yapabilirsin, şu anda tek heavy roleplay sunucusu var rage:mp'de ve mükemmel. Bana eski zamanları hatırlatıyor.

Daha düşmez hatta zam bile gelebilir, elinizi çabuk tutun şimdi alın.

Tüh be hocam üzüldüm. Bende 2 gün boyunca saatlerce uğraşmıştım sabahlara kadar 10 saat hesabımı aramıştım hiç umudumu kaybetmedim ve eski bir mailimde buldum :)
Evet hocam şu anki indirim gayet iyi daha düşmez gibi görünüyor, hiç oynamamışsınız o zaman çok keyif alırsınız çok iyi :) bir başyapıt 2013'te çıkmasına rağmen şu anki çoğu oyundan çok daha iyi hikayesi de çok iyi. Aynı zamanda Rage:MP ve alt: V platformlarında yazılı roleplay sunucuları var o sunucularda oynayıp kaliteli roller yapabilirsin, şu anda tek heavy roleplay sunucusu var Rage:MP'de ve mükemmel. Bana eski zamanları hatırlatıyor.

Çok sağ olun hocam. Küçüklükten geliyor bu ilgi. Sesegelin ekibini izler heveslendirdin bende oynayayım diye. Ama anlamazdım bilgisayardan. Yükledim çalışmayınca sildim işte. GTA 4 oynadım. Sadece görev yapmama rağmen 3 4 günde 50 saat oynadım.

Daha düşmez hatta zam bile gelebilir, elinizi çabuk tutun şimdi alın.

Sağ olun hocam.

Başka kesinlikle indirimdeyken alın dediğiniz oyun var mı?

Çok sağ olun hocam. Küçüklükten geliyor bu ilgi. Sesegelin ekibini izler heveslendirdin bende oynayayım diye. Ama anlamazdım bilgisayardan. Yükledim çalışmayınca sildim işte. GTA 4 oynadım. Sadece görev yapmama rağmen 3 4 günde 50 saat oynadım.

Sağ olun hocam.

Red Dead Redemption 2 kesinlikle denemesi gereken bir oyun fakat fiyatı biraz tuzlu indirimde bile. Ancak 400TL'ye bile değer.

Sağ olun hocam.

Hocam Mafia serisini kesinlikle öneririm, çok iyi. Mafia 2 ve Mafia 1 Remake öneririm Mafia 3'ü pek beğenemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı