Neden böyle bir başlık açtınız bilmiyorum ama şöyle belirteyim :
Gta V:Rockstar Games Launcher'a bağlıdır ve online da arkadaşlarınızla oynamak vs. isterseniz buradan halledersiniz. İki platformu da aktif kullanan biri olarak tabii ki de bu durumda daha uygun olan Epic Games'i seçerim.
Kaçırmadım ban yedim aslında hilede yaptım denmez mod menu indirdim 150-200k para aldım sildim sonra. Ama hile hiledir hak ettim yeniden alacağım mecbur
@Mert Atakann bu arada bu yaptığınız zaten hile neden hile denmez onu anlamadım. Yani ban yemeniz çok normal. Özellikle tek kişilik özel online sunucusuna girip yapmadıysanız çok daha normal.
@Mert Atakann bu arada bu yaptığınız zaten hile neden hile denmez onu anlamadım. Yani ban yemeniz çok normal. Özellikle tek kişilik özel Online sunucusuna girip yapmadıysanız çok daha normal.
Bu arada epic games'teki GTA 5 steamdakinden daha fazla kasıyor sistemin çok iyi değilse Steamıda ala bilirsin çünkü aşırı fazla drop veriyor epic games.
Bu arada Epic Games'teki GTA 5 steamdakinden daha fazla kasıyor sistemin çok iyi değilse steamıda alabilirsin çünkü aşırı fazla drop veriyor Epic Games.