micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.491 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 Steam'den GTA V alınır mı? Epic Games'te vardı Online'de banlandım kalıcı, şu anda oynamıyorum ama ileride oynarsam alınır mı şimdi?
Steam'den GTA V alınır mı? Epic Games'te vardı Online'de banlandım kalıcı, şu anda oynamıyorum ama ileride oynarsam alınır mı şimdi?
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 21 Ekim 2023 #2 Bence o kadar da gerek yok.
leak Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 386 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #3 micheal owen dedi: Steam'den GTA V alınır mı? Epic Games'te vardı Online'de banlandım kalıcı, şu anda oynamıyorum ama ileride oynarsam alınır mı şimdi? Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmem, zaten Online o kadar da sarmıyor artık. İleride GTA VI çıkacağından GTA V Online sunucuları tarih olacak gibi.
micheal owen dedi: Steam'den GTA V alınır mı? Epic Games'te vardı Online'de banlandım kalıcı, şu anda oynamıyorum ama ileride oynarsam alınır mı şimdi? Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmem, zaten Online o kadar da sarmıyor artık. İleride GTA VI çıkacağından GTA V Online sunucuları tarih olacak gibi.
Vandam Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 143 22 Ekim 2023 #4 micheal owen dedi: Steam'den GTA V alınır mı? Epic Games'te vardı Online'de banlandım kalıcı, şu anda oynamıyorum ama ileride oynarsam alınır mı? Şimdi? Genişletmek için tıkla... Eğer oyunu bitirmek veya Rage MP-FiveM gibi yerlerdeki sunucularda oynamak gibi bir amacın yoksa bence almasan da olur. Ama kütüphanemde bulunsun dersen lazım olduğunu düşünüyorsan alınır.
micheal owen dedi: Steam'den GTA V alınır mı? Epic Games'te vardı Online'de banlandım kalıcı, şu anda oynamıyorum ama ileride oynarsam alınır mı? Şimdi? Genişletmek için tıkla... Eğer oyunu bitirmek veya Rage MP-FiveM gibi yerlerdeki sunucularda oynamak gibi bir amacın yoksa bence almasan da olur. Ama kütüphanemde bulunsun dersen lazım olduğunu düşünüyorsan alınır.