Steam'den hâlâ oyun alınır mı?

playdeat

Decapat
Daha fazla  
Bu biraz aptalca gibi gelecek ama Steam'den oyun veya DLC almak istiyorsam gene Türk lirasıyla alabilir miyim yoksa illa dolara mı çevirmem lazım. Türk lirası olayıyla ilgili şundan bahsediyorum;
Mesela bir oyun 1 dolar ve dolar diyelim 30 TL ben eğer oyunu almak istiyorsam gene 30 TL'ye alabilir miyim?

Siz kredi kartınızı kullanarak steam üzerinden dolar kuru ile satın alım gerçekleştiğinde bankanız o anki dolar kuru üzerinden otomatik olarak TL'ye çevirir ve size TL olarak yansır ancak uyarmam gerekir ki bankanızın size uygulayacağı anlık dolar kuru piyasaya göre daha yüksek olacaktır. Bir dolar hesabı açarak TL'nizi piyasada dövize çevirerek hesabınıza yatırın ve satın alımlarınızı direkt olarak dolar hesabınız üzerinden gerçekleştirin.​

siz kredi kartınızı kullanarak Steam üzerinden dolar kuru ile satın alım gerçekleştiğinde bankanız o anki dolar kuru üzerinden otomatik olarak TL'ye çevirir ve size TL olarak yansır ancak uyarmam gerekir ki bankanızın size uygulayacağı anlık dolar kuru piyasaya göre daha yüksek olacaktır. Bir dolar hesabı açarak TL'nizi piyasada dövize çevirerek hesabınıza yatırın ve satın alımlarınızı direkt olarak dolar hesabınız üzerinden gerçekleştirin.​

Tamam sağ olun bende bunu öğrenmek istiyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı