CoRRiuM Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 105 25 Mart 2020 #1 28.8 GB'da kalıyor. Steam disk yazma hatası deyip durduruyor. Nasıl çözebilirim ?
Çözüm Darneluin 25 Mart 2020 Virüs programı kullanıyorsanız eğer kapatmayı deneyin. Bazı PDF dosyalarını zararlı olarak görebiliyor.
Virüs programı kullanıyorsanız eğer kapatmayı deneyin. Bazı PDF dosyalarını zararlı olarak görebiliyor.
Mete KARATAŞ Kilopat Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #2 İndirme önbelleğini temizlemeyi dener misin ayarlar, indirmeler kısmından? Artı 0 Eksi
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 25 Mart 2020 #3 Virüs programı kullanıyorsanız eğer kapatmayı deneyin. Bazı PDF dosyalarını zararlı olarak görebiliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Virüs programı kullanıyorsanız eğer kapatmayı deneyin. Bazı PDF dosyalarını zararlı olarak görebiliyor.
KS KS CoRRiuM Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 105 25 Mart 2020 #4 Virüs programını durdurdum sorun çözüldü gençler. CoRRiuM dedi: Virüs programını durdurdum sorun çözüldü gençler. Teşekkür ederim değerli zamanınızı harcadığınız için. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Virüs programını durdurdum sorun çözüldü gençler. CoRRiuM dedi: Virüs programını durdurdum sorun çözüldü gençler. Teşekkür ederim değerli zamanınızı harcadığınız için. Genişletmek için tıkla...