Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 26 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar Civilization V almak istiyorum ancak Mastercard (BoaCompra) kullanılamıyor Visa ve Mastercard'dan da nasıl alışveriş yapıldığını bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2022
Arkadaşlar Civilization V almak istiyorum ancak Mastercard (BoaCompra) kullanılamıyor Visa ve Mastercard'dan da nasıl alışveriş yapıldığını bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Khaled Istom Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 224 Çözümler 6 Yer Batı Trakya 26 Haziran 2022 #2 BoaCompra olmayana basın. Gerekli alanları doldurun. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 26 Haziran 2022 #3 Khaled Istom dedi: BoaCompra olmayana basın. Gerekli alanları doldurun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam satın aldım. Hocam benim satın alma şeklimle bu şekil arasında ne fark var? Artı 0 Eksi
Khaled Istom dedi: BoaCompra olmayana basın. Gerekli alanları doldurun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam satın aldım. Hocam benim satın alma şeklimle bu şekil arasında ne fark var?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.012 Çözümler 25 26 Haziran 2022 #4 Anunswin dedi: Teşekkür ederim hocam satın aldım. Hocam benim satın alma şeklimle bu şekil arasında ne fark var? Genişletmek için tıkla... BoaCompra ülkemizde yok. O yüzden klasik Mastercard'i kullanmaniz lazim. Artı 0 Eksi
Anunswin dedi: Teşekkür ederim hocam satın aldım. Hocam benim satın alma şeklimle bu şekil arasında ne fark var? Genişletmek için tıkla... BoaCompra ülkemizde yok. O yüzden klasik Mastercard'i kullanmaniz lazim.
Khaled Istom Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 224 Çözümler 6 Yer Batı Trakya 26 Haziran 2022 #5 Anunswin dedi: Teşekkür ederim hocam satın aldım. Hocam benim satın alma şeklimle bu şekil arasında ne fark var? Genişletmek için tıkla... Hocam bende tam bilmiyorum. Normal Master Card ile işlem yapîyorum bende. Artı 0 Eksi
Anunswin dedi: Teşekkür ederim hocam satın aldım. Hocam benim satın alma şeklimle bu şekil arasında ne fark var? Genişletmek için tıkla... Hocam bende tam bilmiyorum. Normal Master Card ile işlem yapîyorum bende.