Rehber Steam'den nasıl para kazanılır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir.

Bir sıkıntı cikarmaz degilmi arkadaşlar oyun almak için kullanacağım.

Merhaba. Ben anlamadım da tam olarak bu işi. Otomatik oyun mu yapıyor zupl falan ne ben hiç anlamadım detaylı anlatacak var mı?

Satın alacağım oyundan kaç tane kart düşürebileceğimi nasıl görebilirim?

Steam hesabını seven yapmasın değmez 2-3 liralık şeye.
Hocam konuyu baya okudumda acaba sizin amacınız insanlara para kazandırmamak olabilir mi?

Merhaba. Ben anlamadım da tam olarak bu işi. Otomatik oyun mu yapıyor zupl falan ne ben hiç anlamadım detaylı anlatacak var mı?

Dostum Steam'den oyun alıyorsun ya o oyunlari 2 saat oynadıktan sonra sana kart düşürüyor bunları satıyorsun ve para alıyorsun Idle Master da senin oyunu PC de açık bırakmamanı onun yerine uygulamaın bulut sisteminde açarak bilgisayarını yormadan kendisi oyunu açık bırakıyor ve sizde düşen kartlarınızı satıyorsunuz.

5 tane oyun aldım hepsi yaklaşık 2TL'lik. Bir tanesinden 45 liralık kart çıktı. Diğerlerindende 15-20TL'lik kartlar çıktı ve 104 lira para kazanmıştım.
Aldığın oyunların ismini söylermisiniz hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…