Steam'den nether aldım çalışmıyor ?

MertDemir

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
DonanımMeraklısı
Merhabalar. Bu gün Steam'den Nether aldım fakat nether giriyor server listesinde fena kasıyor. Ekran kartım hd 5670. Oyun HD 5850 istiyor tamam iyi grafiklerde açamıyıcam kabul. Ama oynayabilmem lazım steamdan kaynaklı mı sistemden mi Crysis 3-BF4 1280*800 LOW-Medium da oynadım bunları 25-30 fps. Nether açmaması saçmalık olur. Cod Ghost minimum HD5870 istiyor fakat internette hd 5670 testleri var. Oyun listesinde donuyor. Hareket zar zor ediyor grafik bölümüne mi girmem gerekiyor ne yapıcam ?

Oyuna giriş yapabildim Num Lock kökledim kasmıyor , falan kitlenmede yoktu sonunda bekledim baya bi girdi oyun 15-20fps gibi ayarları nasıl yapıcam ?

Aynen sorun bende de var. Sorun kartla martla alakalı değil bence başka bir şey...
HD7950 var bende de server listesinde kalıyor daha giremedim :) Böyle bir şey de ilk defa gördüm server listesinde kasma ne? Oyuna girip kassa eyvallah :)

Biraz kendine gelmesini beklemek gerekiyormuş girdim simdi :) Keşke girmeseydim one les bir oyun öyle :) Grafikler falan bildiğin çamur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı