Steam'den Oyun Almak Güvenilir midir?

Kardeşim Steam dolandırıcılık konusunda şüphelenebileceğin siteler listesinde bile olmamlı ; tamam kazıkçılar ama kesinlikle dolandırıcı değiller.

Ailemi ikna edemedim falan demiş hocam. Belli ki daha 18 yaşında olmayan bir kardeşimiz.

Tabii ki de güvenilir. Senelerdir oyuncuların hiç şüphesiz güvenebileceği bir platform. Güven olarak şüpheye düşeceğin sitelerin/platformların listesinin en altında olsun hep.

CS:GO'da bi ara 21 seviye olup prime terfisi alınca eşleştirme pek sağlıklı olmaz muhabbeti vardı ne kadar doğru bilmiyorum.

Vaaay burada mapper görmek iyi oldu

En güvenilir platformlardan birisidir.

Ailemi ikna edemedim falan demiş hocam. Belli ki daha 18 yaşında olmayan bir kardeşimiz.
18 olmasına gerek yok bazı bankalar açabiliyor bildiğim kadarıyla. Lisedeyken yaz tatilden çalışan arkadaşım açmıştı her yaz aynı yerde çalışıyor oradan biliyorum. Hatta yukarıda bahsettiğim Origin alışverişimi İninal çekmeyince onun kartından yapmıştım.

Aile izni gerekiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…