Hediye Steam'den oyun hediyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seçmiş olduğum oyunlar: The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, Streamer Daily, BioShock Infinite, Kingdom Come: Deliverance, 60 Seconds! Reatomized, Gold Rush: The Game, Beholder 2, Iron Harvest. Bu oyunlardan bir tane seçen bir kişiye vereceğim.

Katılım şartları:
- En az 1 aylık üye olmak
- 99 mesaj üstünde olmak
-"Katıldım." yazmanız yeterlidir.

Kazanan kişiyi ve yedek kazanan kişiyi saat 23.30'da duyuracağım. Kazanan kişi 20 dakika içerisinde geri dönmezse yedek kişiye vereceğim. O da geri dönmezse 3. Kişiyi direkt o an gözümün kestirdiği kişi olarak seçeceğim ve ona vereceğim.
Katıldım.

Seçmiş olduğum oyunlar: The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, Streamer Daily, BioShock Infinite, Kingdom Come: Deliverance, 60 Seconds! Reatomized, Gold Rush: The Game, Beholder 2, Iron Harvest. Bu oyunlardan bir tane seçen bir kişiye vereceğim.

Katılım şartları:
- 99 mesaj üstünde olmak

Kazanan kişiyi ve yedek kazanan kişiyi saat 23.30'da duyuracağım. Kazanan kişi 20 dakika içerisinde geri dönmezse yedek kişiye vereceğim. O da geri dönmezse 3. Kişiyi direkt o an gözümün kestirdiği kişi olarak seçeceğim ve ona vereceğim.
Katıldım.

@rbstsoul Kazanmıştır. İstediğiniz oyunu seçmek için Steam hesabınızı bırakmanızı rica edeceğim.
@insann Yedek kazanandır 20 dakika içinde @rbstsoul gelmezse o kazanacaktır.
@Pembiş Gitar Çok fazla katılan olduğu için daha fazla dağıtmaya karar verdim siz Witcher 2 kazandınız. Steam bırakmanızı rica edeceğim.
@RainbowwOnSky ve @Framboğaz Sizlere de yarış odaklı vermek istedim. @RainbowwOnSky Flat Out 2 @Framboğaz ise Ride 2 kazandı. Steam bırakmanızı bekliyorum.
@O Görkem hocam sizde steam bırakırsanız memnun olurum.
Arkadaşlar burdan yazmayan çıkarsa onun yerine birinize rastgele kazananların hediyesini vereceğim. Hepsinin 25 dakika süresi var. Kazanan hariç onun 20 dakika.
Hocam süre az değil mi? Ben uyumuştum o saatte. Hala hakkım varsa https://steamcommunity.com/profiles/76561199151049496/ ekleyebilirsiniz.

Katılım şartları:
- 99 mesaj üstünde olmak

Katıldım.

Seçmiş olduğum oyunlar: The Witcher 2: Assassin's of kings Enhanced Edition, streamer daily, BioShock ınfinite, Kingdom Come: Deliverance, 60 seconds! Reatomized, Gold rush: The Game, Beholder 2, ıron harvest. Bu oyunlardan bir tane seçen bir kişiye vereceğim.

Katılım şartları:
- En az 1 aylık üye olmak.
- 99 mesaj üstünde olmak.

Kazanan kişiyi ve yedek kazanan kişiyi saat 23.30'da duyuracağım. Kazanan kişi 20 dakika içerisinde geri dönmezse yedek kişiye vereceğim. O da geri dönmezse 3. kişiyi direkt o an gözümün kestirdiği kişi olarak seçeceğim ve ona vereceğim.

Katıldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı