Steam'den Oyun kaldırma

Aonmanias

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben h1z1 şifremi unuttum. Yeni şifre için de gizli sorumu istedi ben onu da unuttum :D Üretici frimayla iletişime de geçtim fakat sonuç alamadım. İadeyi de denedim almadılar. Şimdi steam kütüphanemden oyunu kaldıracağım. (İade kısmının altında butonu var(Bu oyunu steam kütüphanemden kaldırmak istiyorum.) Benim sorum ise ;
Ben oyunu steam kütüphanemden kaldırınca oyuna dair hesaplarım da gidecek mi ? Eğer gidecekse iyi çünkü oyunu yeniden alıp yeni hesapla devam edeceğim ama gitmeyecekse kötü :(
Lütfen yardım.

Ben H1Z1 şifremi unuttum. Yeni şifre için de gizli sorumu istedi ben onu da unuttum :D üretici frimayla iletişime de geçtim fakat sonuç alamadım. İadeyi de denedim almadılar. Şimdi Steam kütüphanemden oyunu kaldıracağım. (iade kısmının altında butonu var(bu oyunu Steam kütüphanemden kaldırmak istiyorum.) Benim sorum ise;
Ben oyunu Steam kütüphanemden kaldırınca oyuna dair hesaplarım da gidecek mi? Eğer gidecekse iyi çünkü oyunu yeniden alıp yeni hesapla devam edeceğim ama gitmeyecekse kötü :(
lütfen yardım.

5 yıldır bu konuyu çözemediyseniz; hesabınız gitmez, üzgünüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı