levent1453 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 Hocam iyi günler. Steam'den oyun oynarken aniden FPS düşüyor ve 15 saniye sonra düzeliyor ama sonra tekrar oluyor. Minecraft oynarken FPS düşmüyor. Sadece Steam de oluyor bu sorun. Çözümünü bilen var mı?
Hocam iyi günler. Steam'den oyun oynarken aniden FPS düşüyor ve 15 saniye sonra düzeliyor ama sonra tekrar oluyor. Minecraft oynarken FPS düşmüyor. Sadece Steam de oluyor bu sorun. Çözümünü bilen var mı?
Luiss Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 675 Yer St James' Park 23 Ağustos 2023 #2 Kaç oyun oynuyorsunuz? Hangilerinde bu sorun yaşanıyor? Artı 0 Eksi
KS KS levent1453 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #3 Luiss dedi: Kaç oyun oynuyorsunuz? Hangilerinde bu sorun yaşanıyor? Genişletmek için tıkla... Sadece FIFA 23 oynuyorum bu oyunda sorun yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Luiss dedi: Kaç oyun oynuyorsunuz? Hangilerinde bu sorun yaşanıyor? Genişletmek için tıkla... Sadece FIFA 23 oynuyorum bu oyunda sorun yaşıyorum.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.033 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #4 Steam arayüzünü açtıysanız alakası oluyor. Steam arayüzünü oyunda pek tercih etmemeye çalışın özellikle tarayıcıyı. Onun dışında bana kalırsa sistemini görsek daha iyi bir yorum yapabilirim. Artı 0 Eksi
Steam arayüzünü açtıysanız alakası oluyor. Steam arayüzünü oyunda pek tercih etmemeye çalışın özellikle tarayıcıyı. Onun dışında bana kalırsa sistemini görsek daha iyi bir yorum yapabilirim.
KS KS levent1453 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #5 erengore dedi: Steam arayüzünü açtıysanız alakası oluyor. Steam arayüzünü oyunda pek tercih etmemeye çalışın özellikle tarayıcıyı. Onun dışında bana kalırsa sistemini görsek daha iyi bir yorum yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Steam arayüzünü de açmadım. Sistemimde bu. Ekran kartımda NVIDIA GeForce RTX 3060. Artı 0 Eksi
erengore dedi: Steam arayüzünü açtıysanız alakası oluyor. Steam arayüzünü oyunda pek tercih etmemeye çalışın özellikle tarayıcıyı. Onun dışında bana kalırsa sistemini görsek daha iyi bir yorum yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Steam arayüzünü de açmadım. Sistemimde bu. Ekran kartımda NVIDIA GeForce RTX 3060.
Luiss Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 675 Yer St James' Park 23 Ağustos 2023 #6 FPS'inizi sabitleyin, sistem gereksinimlerini karşılıyor musunuz? Belki parçalar çok ısındığı için drop yiyor olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
FPS'inizi sabitleyin, sistem gereksinimlerini karşılıyor musunuz? Belki parçalar çok ısındığı için drop yiyor olabilirsiniz.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.033 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #7 levent1453 dedi: Steam arayüzünü de açmadım. Sistemimde bu. Ekran kartımda NVIDIA GeForce RTX 3060. Genişletmek için tıkla... HP mi sisteminiz yada Asus? Artı 0 Eksi
levent1453 dedi: Steam arayüzünü de açmadım. Sistemimde bu. Ekran kartımda NVIDIA GeForce RTX 3060. Genişletmek için tıkla... HP mi sisteminiz yada Asus?
KS KS levent1453 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #8 erengore dedi: HP mi sisteminiz yada Asus? Genişletmek için tıkla... HP Victus Artı 0 Eksi
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.033 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #9 levent1453 dedi: HP Victus Genişletmek için tıkla... Çok iyi yapmışsınız. (!) @403976 Giriş sistemi almayın diye bas bas bağırıyorum. Ama işte yapacak bir şey yok. Öneren sayısı daha fazla. Sistemin Throttle oluyor. BD PROCHOT şüphesi özellikle çok var. Artı 0 Eksi
levent1453 dedi: HP Victus Genişletmek için tıkla... Çok iyi yapmışsınız. (!) @403976 Giriş sistemi almayın diye bas bas bağırıyorum. Ama işte yapacak bir şey yok. Öneren sayısı daha fazla. Sistemin Throttle oluyor. BD PROCHOT şüphesi özellikle çok var.
KS KS levent1453 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #10 Luiss dedi: FPS'inizi sabitleyin, sistem gereksinimlerini karşılıyor musunuz? Belki parçalar çok ısındığı için drop yiyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... FPS'i sabitlediğim halde yine oluyor. Sistem gereksinimi de karşılıyor. Parçalarda çok ısınmıyor. erengore dedi: Çok iyi yapmışsınız. (!) @403976 Giriş sistemi almayın diye bas bas bağırıyorum. Ama işte yapacak bir şey yok. Öneren sayısı daha fazla. Sistemin Throttle oluyor. BD PROCHOT şüphesi özellikle çok var. Genişletmek için tıkla... O uygulama bende var BD PROCHOT tikini kaldıramıyorum. Dosya Ekleri throttlestopresim.png 129,2 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi
Luiss dedi: FPS'inizi sabitleyin, sistem gereksinimlerini karşılıyor musunuz? Belki parçalar çok ısındığı için drop yiyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... FPS'i sabitlediğim halde yine oluyor. Sistem gereksinimi de karşılıyor. Parçalarda çok ısınmıyor. erengore dedi: Çok iyi yapmışsınız. (!) @403976 Giriş sistemi almayın diye bas bas bağırıyorum. Ama işte yapacak bir şey yok. Öneren sayısı daha fazla. Sistemin Throttle oluyor. BD PROCHOT şüphesi özellikle çok var. Genişletmek için tıkla... O uygulama bende var BD PROCHOT tikini kaldıramıyorum.