Steam'den oyun satmak

Ne kodu?

Olasılıktan kasıt şifre mi?
Hocam anladığım kadarı ile satan birkaç arkadaş görüp ne var bende yapabilirim diye düşünmüşsünüz ama herhalde çok bilginiz yok. Böyle girerseniz sizi tokatlayıp batırıp çıkartırlar. Steam'de biraz vakit geçirin araştırma yapın öyle girin derim.

Hocam vakit geçiriyorum. Olmazsa başka bir şey yaparım. Merak ettim. Ve hocam arayüzden kütüphaneyi bulamadım. Masaüstü web görünümüne geçtim ama bulamadım niyeyse.

Hocam vakit geçiriyorum. Olmazsa başka bir şey yaparım. Merak ettim. Ve hocam arayüzden kütüphaneyi bulamadım. Masaüstü web görünümüne geçtim ama bulamadım niyeyse.
Direkt Steam'e girince üstte karşınıza çıkıyor.

Webden girerseniz çıkmaz zaten.

Uygulamadan bulabilirsiniz.

Sol üstteki 3 çizgiye tıklayıp kütüphaneye gidebilirsiniz.

Steam'den oyun satma olayı nasıl oluyor? Ortak hesap şeklinde mi ne satıyorlar. Yani şifre yine satan da mi kalıyor? Ödeme nasıl oluyor?
Temiz para kazanmak istiyorsanız Arjantin vs. orada açılmış ve 5 dolar banı kaldırılmış hesapları alın. Skinlerinizi satarak o aldığınız hesapta bakiyeye çevirin. VPN ile Steam'e girip RDR 2'yi vs. indirimde 150 TL'ye alın. TR'den 50 TL daha ucuz. Hesabı aldıktan sonra VPN'yi kapatıp yurtdışında vs. biraz uğraşarak satıp para kazanabilirsiniz. Mesela indirim sonrası Japonya'da vs. 250 TL'ye satabilirsiniz. Bu çok daha güvenli olur sizin için. Tabii bunu yapmak için de Steam'de biraz bilgi sahibi olmak gerekiyor.

Nasıl bilgi sahibi olabilirim? Zor olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…