Steam'den oyun tavsiyesi

Daha fazla  
Evet arkadaşlar steam'de indirim başlayınca ben de önereceğiniz ve istediğim oyunları almaya karar verdim. Yarış oyunu olarak Project:Cars düşünüyorum. Siz olsanız alır mıydınız ? The Witcher 3: Wild Hunt da diğer düşündüğüm oyun. Bunun dışında öneriniz veya şunu alma dediğiniz oyun var mı ?

Not: Sadece zombili oyunlar pek hoşuma gitmiyor (H1Z1) gibi. Onun dışında önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan indirimde olan oyunlardan eğer elinde bulunmuyorsa bu oyunları kesin olarak almalısın:

Tomb Raider, Bioshock Infinite, Mafia II, Far Cry 3 ve 4, GTA V alınabilir. Ancak fiyat bakımından ucuz olmalarından dolayı ve güzellik açısından da Tomb Raider, Bioshock Infinite ve Far Cry 3 oyunlarını kesinlikle tatmalısın. Ayrıca CS:GO'yu aldığını varsayıyorum. :D

@Raydric Bioshock inceleyeceğim pek bir bilgim yok açıkçası.Aynen CS:GO var tabiki :D .Tomb Raider inceleyeceğim önerdiyseniz bir bildiğiniz vardır . Far Cry 4 alabilirim ama sanki biraz sıkıcı gibi geldi bana bir inceleyeceğim . @Rage Project:Cars sanki bana Asetto Corsa 'ya göre daha popüler geliyor . Baktığımda Asetto Corsa'yı öneren pek görmedim :(

@Ali Tanıl Özdemir evet PC daha popüler ayrıca yağmur efektleri filan da var, sesler ve grafikler de daha iyi. Ancak AC'nın fizikleri daha iyi. Tabi güzel bir direksiyon setin yoksa ikisi de boş.

Son olarak Far Cry 4'ü alma Far Cry 3'ü oynamadıysan. FC 3 çok daha güzel.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı