People Playground çok güzel insanlara istediğini yapabildiğin garry's mod kadar olmasada ona yakın bir atölyesi olan sandbox oyunu. İnternetten bakabilirsin yani insanlarla küçük hikayeler yapıp onları sonradan öldürmek falan bana çok zevk veriyor (inş bi sıkıntım yoktur13.61 bakiyem var Steam'de. Ne alabilirim singleplayer olsun.
Hangi tarz seviyorsunuz bilmiyoruz!hangi oyunlara sahipsiniz bilmiyoruz! Bize vahiyde gelmiyor nasıl yardımcı olalım.13.61 bakiyem var Steam'de. Ne alabilirim singleplayer olsun.
13.61 bakiyem var Steam'de. Ne alabilirim singleplayer olsun.
13.61 bakiyem var Steam'de. Ne alabilirim singleplayer olsun.
People Playground'ın atölye kısmını pek beğenmedim. Önceden param olmadığı içni çok merak edip denemiştim beğendiğimde almıştım ama atölyeden indirdiğim modlar çalışmıyordu. İade etmiştim. İndirime girince bir daha göz atabilirim.People Playground çok güzel insanlara istediğini yapabildiğin garry's mod kadar olmasada ona yakın bir atölyesi olan sandbox oyunu. İnternetten bakabilirsin yani insanlarla küçük hikayeler yapıp onları sonradan öldürmek falan bana çok zevk veriyor (inş bi sıkıntım yoktur). Oyun bence baya eğlenceli bi bak derim.
Tabi kişiden kişiye değişiyor hocam sizde çalışmaması garip ama ben şahsen oyunu hala oynuyorum ve hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım.People Playground'ın atölye kısmını pek beğenmedim. Önceden param olmadığı içni çok merak edip denemiştim beğendiğimde almıştım ama atölyeden indirdiğim modlar çalışmıyordu. İade etmiştim. İndirime girince bir daha göz atabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.