Steam'den oyun tavsiyesi

Bütçe
250 dolar

Heisenberg171

Centipat
Daha fazla  
Çekilişten 250 dolarlık falan bıçak çıktı, hepsiyle oyun almayı düşünüyorum. Şu an sepet aşagıda.

Dosya Ekleri

• görsel_2026-02-17_204107289.png
    görsel_2026-02-17_204107289.png
    375,2 KB · Görüntüleme: 116
  • görsel_2026-02-17_204123453.png
    görsel_2026-02-17_204123453.png
    186,9 KB · Görüntüleme: 111
Ready or not zamanında 90TL'ye almışım. Yine de o parayı etmez diye düşünüyorum.

Arc Rides henüz almadım ama oynayanlar çok eğleniyor gibi duruyor.

İlginizi çekiyorsa battlefied 6, Arc Raiders öneririm.

Arc baktım güzel, BF1 daha güzel geliyor bana oyuncu var mı güncelde.

Ready or Not zamanında 90TL'ye almışım. Yine de o parayı etmez diye düşünüyorum.

Arc rides henüz almadım ama oynayanlar çok eğleniyor gibi duruyor.

Beklemenizi öneririm ilkbahar indieimleri gelebilri.

Oyun önerisinden bağımsız olarak alacağın oyunlara indirim beklesen daha iyi olur gibi ama sen bilirsin illa şimdi alacağım dersen başka.

İndirimleri bekliyorum söylemeyi unutmuşum.
19 Mart gibi alırım.

1771353940925.png

Öncelikle hayırlı olsun hocam. Hangi tür oyunları seversiniz ya da oynamak isteyeceğiniz oyunda ne olmasını isterdiniz? Bunları sormamın nedeni daha bütçeyi kullanmak içindir hocam.Bütçe çok iyi o yüzden verimli harcanırsa mükemmel şekilde kütüphanenizi genişletirsiniz.

Squad'ın ne olduğunu bilmiyorsanız bu sürümleri almanıza gerek yok bence. Önce bir normal oyuna bakın beğenecek misiniz? Bu oyun size uygun mu? Benim bildiğim o ekstralar birkaç emote ve silah kaplaması dışında bir şey değil. Ve bunlar sürekli kullanılan şeyler de değil. Silah kaplamaları da Valorant gibi bir fark yaratmıyor.

Yani önce düzgün insanlardan videolarına iyice bakın. Trolleyen sıkıntılı tipleri ciddiye almayın. Ondan sonra oyunu almak isterseniz ekstradan para harcamanıza da bence gerek yok. Çünkü bu oyun iki saatten az bir süre oynadım, ben bu oyunu çözdüm ve beğenmedim/beğendim denilebilir bir oyun değil. Eğer beğenirseniz sonradan işinize yarayacak DLC'leri kendiniz alırsınız.

Öncelikle hayırlı olsun hocam. Hangi tür oyunları seversiniz ya da oynamak isteyeceğiniz oyunda ne olmasını isterdiniz? Bunları sormamın nedeni daha bütçeyi kullanmak içindir hocam. Bütçe çok iyi o yüzden verimli harcanırsa mükemmel şekilde kütüphanenizi genişletirsiniz.

Rust CS dying ligth oynuyorum.Asseto Ets var sarmıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı