C CODEX Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar Steam'den Payday 2 aldım "steam must be running play this game" Hatası alıyorum, oyun orijinal. Dediğim gibi steam'den aldım sorun neden kaynaklanıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2014
Arkadaşlar Steam'den Payday 2 aldım "steam must be running play this game" Hatası alıyorum, oyun orijinal. Dediğim gibi steam'den aldım sorun neden kaynaklanıyor?
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 15 Ekim 2014 #3 Biraz ingilizceniz olsa idi çözerdiniz. Bu oyunun çalışması steam çalışır durumda olmalıdır diyor. Sakın yanlış anlamayın ingilizce bilmiyorsunuz diye aşşağılamak gibi bir niyetim yok. Öğrenmenizi tavsiye ederim. Son düzenleme: 15 Ekim 2014
Biraz ingilizceniz olsa idi çözerdiniz. Bu oyunun çalışması steam çalışır durumda olmalıdır diyor. Sakın yanlış anlamayın ingilizce bilmiyorsunuz diye aşşağılamak gibi bir niyetim yok. Öğrenmenizi tavsiye ederim.