bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #11 Keremmss dedi: RDR2'yi korsan oynar bir sürü oyun alırdım. Genişletmek için tıkla... Diğerlerini de korsan oynamak daha mantıklı
Keremmss dedi: RDR2'yi korsan oynar bir sürü oyun alırdım. Genişletmek için tıkla... Diğerlerini de korsan oynamak daha mantıklı
Huistle Hectopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 408 Çözümler 1 29 Ekim 2023 #12 bilmemem dedi: Diğerlerini de korsan oynamak daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Nasıl aklıma gelmez bu .
bilmemem dedi: Diğerlerini de korsan oynamak daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Nasıl aklıma gelmez bu .
kamoil2006 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #13 RDR2 tavsiye ederim.
Samed0303 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 473 Çözümler 2 29 Ekim 2023 #14 Huistle dedi: Evet o hesaplardan bahsediyordum. Onlar sorunsuz ise tercih edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Arada sirada troll insanlar oluyor. İnternet kapatmiyorlar, oynayamiyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2023
Huistle dedi: Evet o hesaplardan bahsediyordum. Onlar sorunsuz ise tercih edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Arada sirada troll insanlar oluyor. İnternet kapatmiyorlar, oynayamiyorsunuz.
Huistle Hectopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 408 Çözümler 1 29 Ekim 2023 #15 Samed0303 dedi: Arada sirada troll insanlar oluyor. İnternet kapatmiyorlar, oynayamiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Oluşturacağı sıkıntı en fazla ne olur?
Samed0303 dedi: Arada sirada troll insanlar oluyor. İnternet kapatmiyorlar, oynayamiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Oluşturacağı sıkıntı en fazla ne olur?
Samed0303 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 473 Çözümler 2 30 Ekim 2023 #16 Huistle dedi: Oluşturacağı sıkıntı en fazla ne olur? Genişletmek için tıkla... Oyuna girememe bende oyun silinmişti başkasinin oyuna bağlanip oyunuz bozmasi filan
Huistle dedi: Oluşturacağı sıkıntı en fazla ne olur? Genişletmek için tıkla... Oyuna girememe bende oyun silinmişti başkasinin oyuna bağlanip oyunuz bozmasi filan
B b3nzy Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #17 RDR2 al geç derim bence zaten sadece ana hikaye 50-60 saat sürüyor.
Huistle Hectopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 408 Çözümler 1 30 Ekim 2023 #18 Şuan 'Son Alışveriş' isimli bu sepeti yaptım. Sizce nasıl? Önerileriniz var mı? Dosya Ekleri Screenshot_2023-10-30-08-32-51-816-edit_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg 92,2 KB · Görüntüleme: 83
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 30 Ekim 2023 #19 Bence sadece RDR 2 almak. Ama karşısına koyacağın oyunlara göre de değişir. Mesela Baldur's Gate 3'ü de karşıya dahil edersen tercih o yönde de olabilir.
Bence sadece RDR 2 almak. Ama karşısına koyacağın oyunlara göre de değişir. Mesela Baldur's Gate 3'ü de karşıya dahil edersen tercih o yönde de olabilir.
Devren Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 894 Çözümler 8 Yer Mersin 30 Ekim 2023 #20 Huistle dedi: Korsan oyun kurmayı bilmiyorum. Eğer onlinesi önemli değilse itemsatış gibi yerlerden online kapalı alınır mı? Genişletmek için tıkla... Denedim, pişmanım. Oynatmıyorlar anında atıyordu oyundan. Huistle dedi: Şuan 'Son Alışveriş' isimli bu sepeti yaptım. Sizce nasıl? Önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Gayet yeterli. Samed0303 dedi: Oyuna girememe bende oyun silinmişti başkasinin oyuna bağlanip oyunuz bozmasi filan Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayara bağlanıp alt f4 çektiler. Nasıl oldu bilmiyorum ama rat gibi bişeydi.
Huistle dedi: Korsan oyun kurmayı bilmiyorum. Eğer onlinesi önemli değilse itemsatış gibi yerlerden online kapalı alınır mı? Genişletmek için tıkla... Denedim, pişmanım. Oynatmıyorlar anında atıyordu oyundan. Huistle dedi: Şuan 'Son Alışveriş' isimli bu sepeti yaptım. Sizce nasıl? Önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Gayet yeterli. Samed0303 dedi: Oyuna girememe bende oyun silinmişti başkasinin oyuna bağlanip oyunuz bozmasi filan Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayara bağlanıp alt f4 çektiler. Nasıl oldu bilmiyorum ama rat gibi bişeydi.