Steam'den takas yaparken dolandırılır mıyım?

İntrasty

Kilopat
Arkadaşlar resimde gördüğünüz arkadaş bana böyle bir teklif atmış sizce bunu kabul etsem hesabıma herhangi bir zarar gelir mi?

Bu arada Steam bana bu hesabın dolandırıcılık ile yoğun şikayet edildiği hakkında bir yazı gösterdi.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    27,1 KB · Görüntüleme: 79
Bilemiyorum sonuçta siz bir şey vermiyorsunuz adam size ssg08 deseni veriyor kabul edip bir daha bulaşmamaktan zarar gelmez bencee.

Öncelikle arkadaş size karşılıksız olarak bir eşya vermiş yani hediye. Eğer takas ederken takasa koyduğunuz eşyaların değerini bilip dikkatlice takas yaparsanız dolandılırmazsınız.

Net olarak bilmemekle birlikte sadece fikir yürüterek dolandırıcılıkla suçlanan bir hesap var ortada ve bu hesap çaldığı ürünü başka bir hesaba aktarıyor. Sen bu konu hakkında ne düşünürdün? Ben dolandırıcılık yapan şahsın ya diğer hesabı olduğunu ve takipten kaçmak veya başka bir şey için o hesaba aktardığını veya dolandırdığı itemi sattığını veya o hesabın bir arkadaşının olduğunu ve bu kişi de sevmediği biri olsun. Onu yakmak için gayette makul bir yöntem. Kabul etmezdim. Zaten tanımadığım hesaptan gönderilen bir şeyi neden kabul edeyim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…