Steam'den Watch Dogs'u kaldırınca UPlay'de gözükmeye devam eder mi?

revajr

Centipat
Arkadaşlar ben Steam'den Watch Dogs aldım. Bu benim şu an uPlay kütüphanemden de gözüküyor. Bitirdikten sonra Steam kütüphanemden kaldır dersem oyun benim uPlay kütüphanemde gözükür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, gözüküyor.
Kaldır diyerek sadece PC'den dosyaları siliyorsunuz, o yüzden sorun yok. Oyunu hesaptan silmediğiniz sürece durur.
Ben oyunun direkt olarak steam kütüphanemde gözükmesini istemiyorum bir kere sildim geri aldım oyunu bitirdigimde komple silebilmek istiyorum
Kitap gibi düşün. Okudun, bitirdin ve kitaplığa geri kaldırıyorsun sadece.
Oyunu bitirince steam den komple silmek istiyorum kütüphanemde gözükmesin

Oyunu kütüphanenizden kaldırırsanız büyük ihtimalle Uplay ile açarken oyunu Steam açılıp oyunu satın alın ibaresi çıkacaktır. Rainbow Six Siege'i Steamden aldım, ne zaman Uplay ile açsam Steam yanında otomatik açılıyor.

Neden tamamen silmek istiyorsunuz? Verdiğiniz para çöpe gider.
Şöyleki ubisoft oyunlarım uplay de olsun istiyorum nasıl olsa steamde başarımlar gözükmüyor ben her oyunu full bitiriyorum ea oyunları originde rockstarın ilk 3 oyunu hariç geri kalanı rockstar games de olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…