F Ferit Akbulut Megapat Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 146 Çözümler 1 Yer Halep Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Merhaba ben Steam'den GTA 5 indireceğim. Atıyorum 20 GB'sini indirdikten sonra PC yanlışlıkla kapansa, PC'yi açınca kaldığı yerden devam eder mi?
Merhaba ben Steam'den GTA 5 indireceğim. Atıyorum 20 GB'sini indirdikten sonra PC yanlışlıkla kapansa, PC'yi açınca kaldığı yerden devam eder mi?
Çözüm Vavien. 21 Aralık 2020 Evet. Durdur/duraklat deyip kapatabilirsiniz bilgisayarı. Açınca hızlı şekilde doğrulama yapıp devam eder.
Evet. Durdur/duraklat deyip kapatabilirsiniz bilgisayarı. Açınca hızlı şekilde doğrulama yapıp devam eder.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.462 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 21 Aralık 2020 #2 Evet. Durdur/duraklat deyip kapatabilirsiniz bilgisayarı. Açınca hızlı şekilde doğrulama yapıp devam eder. Artı 4 Eksi Çözüm
Evet. Durdur/duraklat deyip kapatabilirsiniz bilgisayarı. Açınca hızlı şekilde doğrulama yapıp devam eder.