Fatih kraliyet Picopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #1 Ben Zula oynuyordum önceden 50. Level oldum. Şimdi Steam'den indirdim şimdi ben eski hesabıma Steam Zula'yla giriş yapabilir miyim?
Ben Zula oynuyordum önceden 50. Level oldum. Şimdi Steam'den indirdim şimdi ben eski hesabıma Steam Zula'yla giriş yapabilir miyim?
XATESS Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 470 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #2 Fatih kraliyet dedi: Ben Zula oynuyordum önceden 50. Level oldum. Şimdi Steam'den indirdim şimdi ben eski hesabıma Steam Zula'yla giriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hayır sadece Steam hesabınızla girebiliyorsunuz.
Fatih kraliyet dedi: Ben Zula oynuyordum önceden 50. Level oldum. Şimdi Steam'den indirdim şimdi ben eski hesabıma Steam Zula'yla giriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hayır sadece Steam hesabınızla girebiliyorsunuz.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #3 Eski hesabı biliyorsanız girersiniz. Siteden indirmekle aynı diye biliyorum.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 5 Nisan 2021 #4 Yok hocam. Kendi sitesinden indirmeniz lazım. Farklı bir hesap ile girmek için.
Fatih kraliyet Picopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #5 Nonexistent dedi: Eski hesabı biliyorsanız girersiniz. Siteden indirmekle aynı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... peki nerden yapıcam
Nonexistent dedi: Eski hesabı biliyorsanız girersiniz. Siteden indirmekle aynı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... peki nerden yapıcam
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #6 Fatih kraliyet dedi: Peki nereden yapacağım? Genişletmek için tıkla... Program indikten sonra çalıştırdığınızda size bir şey sormadan direktman giriş yapıyorsa mecburen sitesinden setup olarak kurmanız gerekir.
Fatih kraliyet dedi: Peki nereden yapacağım? Genişletmek için tıkla... Program indikten sonra çalıştırdığınızda size bir şey sormadan direktman giriş yapıyorsa mecburen sitesinden setup olarak kurmanız gerekir.
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #7 XATESS dedi: Bildiğim kadarıyla hayır sadece Steam hesabınızla girebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok. Steam'den Zula hesabı ile giriş yap ile Steam girişi yap var oyuna girmeden önce.
XATESS dedi: Bildiğim kadarıyla hayır sadece Steam hesabınızla girebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok. Steam'den Zula hesabı ile giriş yap ile Steam girişi yap var oyuna girmeden önce.
XATESS Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 470 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #8 Galanderia dedi: Öyle bir şey yok. Steam'den Zula hesabı ile giriş yap ile Steam girişi yap var oyuna girmeden önce. Genişletmek için tıkla... Ben yazdığım da yoktu kardeşim
Galanderia dedi: Öyle bir şey yok. Steam'den Zula hesabı ile giriş yap ile Steam girişi yap var oyuna girmeden önce. Genişletmek için tıkla... Ben yazdığım da yoktu kardeşim
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #9 XATESS dedi: Ben yazdığım da yoktu kardeşim Genişletmek için tıkla... Ha yeni eklemiş olabilirler kusura bakma yeni konu zannetmişim
XATESS dedi: Ben yazdığım da yoktu kardeşim Genişletmek için tıkla... Ha yeni eklemiş olabilirler kusura bakma yeni konu zannetmişim