Steam'e bakma takıntısı nasıl yenilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar çok komik bir takıntım var. Geçen sene bir arkadaşıma birkaç dakika boyunca niyetlenmiştim Steam hesabımı vermeye. Arkadaş dedi ki ben sadece GTA 5 hikayesini oynayacağım sen ver ben oynayayım başka bir şey oynamam dedi bende verdim mi bilgileri vermedim mi hatırlamıyorum. Ama giremedi hesaba onu biliyorum çünkü Steam Guard vardı bende ona da şimdi istesen de giremezsin Steam Guard uygulaması vardı onu da silmiştim giriş yapmayı deneme falan demiştim. Tamam demişti oyuna devam etmiştik. 1-2 hafta sonra pişman oldum. Hemen Steam'e giriş yaptım şifreyi de değiştirdim sorun falan yoktu.

GTA 5'in son oynama tarihi 1-2 haftanın öncesiydi falan. Bu arada o zamanlar o arkadaşla hala konuşuyorum sonra konuşmayı falan kesince takıntım belirmeye başladı. Nisandan hazirana kadar ne takıntı yaptım ne takıntı sürekli ya hesabımı kullanıyorsa ya epostama eriştiyse, ya Epic Games'e eriştiyse, yeni Steam hesabı mı açsam diye takıntı yapıyorum.

Utanmadan sordum abisi yazdı sınavı var gelemiyor diye. Bende ona utanmadan abi onun steamine tıklayıp ... Hesabı orada yazıyor mu diye sordum yok kardeşim yazdı. Bende sağ ol abi yazdım. O kadar takıntı yaptım ki en sonunda hiçbir zaman sıfırlamadığım Steam'den yetki verilen aygıtlara ve outlookuma baktım. İkisinde de benim konumumdan ve bilgisayarımdan başka aygıt yoktu. Ama yine takıntı yapıyordum sürekli emin olamıyordum. Sonra Haziran'da o arkadaş geldi sordum. Vallahi Steam'e hiç girmedim ama hesabını verebilirsin diye söylemeye başladı. Kalitesiz bir insan olduğu için laf söyledim engel attım.

Her şey sona ermişti. Ta ki bu aralığa kadar. Kış indirimlerinden önce yaklaşık 1 ya da 2 ay boyunca hesap verme niyetimdeki zamandan kalma Outlook'u bir şey için Steam'e bağladım diye takıntı yine beynimi gagalamaya başladı. Hesapta bir sıkıntı olmasa da şifremi değiştirdim, Outlook'umu değiştirdim. Sürekli Steam'deki yetki verilen aygıtlara bakıyorum ve Outlook'taki cihazlara bakıyorum. Ve hepsi yine benim cihazım ve konumumdan başkası değil ama yine emin olamayıp tekrar bakıyorum bir türlü ikna olamıyorum bende OKB zaten var ama bu OKB ile karışık başka bir takıntı bence. Yardım edin ben bunu nasıl yeneceğim? (Outlook'umun cihazlarına bakıyorum dediğim Outlook, O Steam hesap verme niyetimdeki zamandan kalma olan, Aralıkta takıntı sebebim olmuş olan Outlook. Steam hesabımı ona bağlamak istemiyorum ama Epic ve PS hesabım ona bağlı onun için Outlooka bakıyorum.)

Son düzenleme:
Kanka 1-2-3 artık bakmayacan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…