E EggerR Hectopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Chisinau Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524960550 20 Nisan 2018 #21 Maalesef Origin'deki bu güzel özellik Steam'de yok. Steam'e giriş yapın ve hemen kendinizi çevrimdışı edin. Kimse fark etmeyecektir.
Maalesef Origin'deki bu güzel özellik Steam'de yok. Steam'e giriş yapın ve hemen kendinizi çevrimdışı edin. Kimse fark etmeyecektir.
J judgmennt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 1.557 Çözümler 12 Yer Bilecik 20 Nisan 2018 #22 Arkadaşlar ağına bağlan tikini kaldırmak dışında, oyun oynamak istemediğiniz arkadaşınızı tüm iletişimi engelle diyerek sadece engellediğiniz kişiye çevrimdışı gözükürsünüz.
Arkadaşlar ağına bağlan tikini kaldırmak dışında, oyun oynamak istemediğiniz arkadaşınızı tüm iletişimi engelle diyerek sadece engellediğiniz kişiye çevrimdışı gözükürsünüz.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Nisan 2018 #23 @nefti Arada dikkat ediyorum konulara saçma sapan yorumlar yapıyorsun. Bir halt bilmediğin konularda yorum yapıyorsun.
@nefti Arada dikkat ediyorum konulara saçma sapan yorumlar yapıyorsun. Bir halt bilmediğin konularda yorum yapıyorsun.
Console.log Hectopat Katılım 12 Nisan 2018 Mesajlar 149 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2018 #24 Engellemeye gerek yok. Çevrimiçi olarak girip, Arkadaşlar kısmına tıklayıp durumunu çevrimdışı yapabilirsin.
Engellemeye gerek yok. Çevrimiçi olarak girip, Arkadaşlar kısmına tıklayıp durumunu çevrimdışı yapabilirsin.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 20 Nisan 2018 #25 NobodyAnymore dedi: @nefti Arada dikkat ediyorum konulara saçma sapan yorumlar yapıyorsun. Bir halt bilmediğin konularda yorum yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Uyarı aldıktan sonra yapmıyorum. Başka türler deneyeceğim.
NobodyAnymore dedi: @nefti Arada dikkat ediyorum konulara saçma sapan yorumlar yapıyorsun. Bir halt bilmediğin konularda yorum yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Uyarı aldıktan sonra yapmıyorum. Başka türler deneyeceğim.