Steam Steam'e dava açabilir miyim?

Öyleyse dosyayı virüs totelde taratıp sonucu paylaşır mısınız?
Steam -- Terms of Service; Didn't Read
da yazıyor Steam kullanıcı sözleşmesi onaylıyarak Steam a dava açma hakkından feragat etmiş oluyorsun

Emniyette Siber suçlara gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca siber suçlarla ilgilenen avukatlara ulaşın, bu tür davaları takip etmekte genellikle uzmandırlar.

Ayrıca, Steam destek ile iletişime geçerek durumu açıklayın. Ancak, tazminat alma şansınızın çok yüksek olmadığını bilmelisiniz çünkü hesaplarınızın güvenliği her zaman sizin sorumluluğunuzdadır.

Bu arada virüslü mail atmak suçtur. Bunun için suç duyurusunda bulunmak için savcılığa başvurabilirsiniz. Virüslü maili silmediniz diye umuyorum çünkü virüslü mail, saldırganların kimliklerinin belirlenmesine yardımcı olabilecek birçok veri içerebilir.

Geçmiş olsun hocam 2 hafta önce aynı yolla bende dolandırıldım. Zararım 8K TL civarı aynı şekilde itemleri 1 dolar altına koyduğu için, onaylama gitmeden direkt satılıyor ve kendi hesabından itemleri alıyor. Bu durumu sizde yaşadınız tavsiye ettiğiniz bir şey var mı? Beni dolandıran hesap parayı hala aktarmamış hesabında duruyor.

Dolandıran hesap: https://steamcommunity.com/id/tatqyanaanikin

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geçmiş olsun... Ben başlıkta sorduğum şeyi yani davayı açmadım çünkü zaten dolandırılmışım daha da masrafa girmek istedim. Ama doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilemiyorum.

Ama siber suçlarla mücdaleye gidip, virüs dosyasını polislere verdim ve tutanak tutturdum. Bu konuyu açtıktan sonra polise gitmiştim, hala evime bir ibraz, bir kağıt bildirim gelmedi. Onu bekliyorum. Sana tavsiyem senin de polise gitmen olacaktır.

hala evime bir ibraz, bir kağıt bildirim gelmedi. Onu bekliyorum.
Daha önemli dosyalar vs. olabilir. Sabredin. Dava süreci vs. aylar, hatta yıllar sürebilir. Birçok örneği var bu tür davalar ile ilgili.

Geçmiş olsun. Steam kullanmıyorum. Bunları yaptığını görünce hele hiç kullanmam.

Komik olan nedir?
@fatih murdock
@insann

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Aslında pazar güvenliği için her pazar işleminde telefona SMS tarzı bir şey getirebilirler. Hesabını bir şekilde çaldırsan bile pazar işlemleri için telefon üzerinden bunun onayını almaları lazım. Mobil üzerinden onaylamadan bahsetmiyorum. Mobil onayı belirli bir fiyat üstüne oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…