Steam Steam'e dava açabilir miyim?

Geçmiş olsun yani fazla diyebileceğim bir şey yok siz yine de bir avukata danışın hatta Steamin kendi sözleşmesini avukatla gözden geçirebilirsiniz belki haklı olduğun konularda açılabilecek davalar vardır ama kazanır mısın bilemem dediğim gibi sözleşmeyi baştan sona kadar okumakta fayda var.

Dediğim gibi her şeye erişebildikleri için aşabiliyorlar, tam olarak açık sayılmaz...

Sağlık olsun demekten başka bir çare yok, her zaman dosya uzantılarını açık tut, mailine gelen her şeye dikkat et dostum.

Hocam açsanız da çok bir şey olmaz gibi gözüküyor. Virüsü kendi bulaştırmış der geri yollarlar.

Üzücü bir durum.

Bu tarz şeyleri ünlü YouTuberlar da yaşıyor. Aynı yöntemle kaç tane kanal çalındı gördünüz.

Dava falan zor ama farklı ülkeden IP ile girişe kesinlikle engel konması lazım.

Geçmiş olsun hocam. Bugün sizin için yakıyorum.

İlk başta geçmiş olsun.
Cok haklisiniz.
Farkli bir ip adresinden giris yapildiginda belirli bir süre boyunca pazar da alim satis islemlerinin yapilamamasi gibi bir özellik getirilmesi cogu kisinin hesabinin dakikalar icinde bosaltilmasini büyük oranda engeller.
Isteyen bu özelligi acar, isteyen kapatir kullanmaz.

Normalde Steam pazarına belli bir fiyat üstünde satış yapmak istediğinizde telefonunuzdan onaylamanız gerekiyor(bu fiyat ne kadar bilmiyorum). Fiyatı 15TL yaparak bunu aşmışlar ve yüzlerce item satmışlar. Steam'in hatası burada bence pazar işlemlerinde bir limit yok ve her pazar işleminde onaylama istemiyor. Dava açsanızda bir şey çıkacağını sanmıyorum. Bu ülkede açıkça çalıntı kredi kartı kullandığını söyleyen insanlara bile işlem yapılmıyor.

Hocam çok geçmiş olsun ancak davayı kazanabilir misiniz bilmiyorum Steam sözleşmeleri bir okuyun oradan daha detaylı öğrenirsiniz daha dikkatli olun ve Steam desteğe ulaşın elinizde kanıt var benim hesabımı hackleyip bu hesaba para attılar deyin belki bir şey yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…