Steam Steam'e dava açabilir miyim?

Hocam büyük ihtimalle virüs çerezleri adama yolladı mail gelsede Steam o adamı sen sandı.
Login çerezleri elde edildiği zaman şifre ve iki adımlı doğrulama otomatik olarak bypass oluyor. idle master bunun en büyük örneği. Steam önlem alıyordur ama hackerlar da boş durmuyor tabii. Her zaman açık ararlar. Bir dosya indirirken, linklere tıklarken çok dikkatli olmak gerekiyor.

Geçmiş olsun hocam haklarınızı arayın avukatınızla görüşüp.

Okurken aklıma sadece şu takıldı. Normalde belirli bir satış yaparsanız artık fiyat ne olursa olsun mobil onaya düşüyor. Onlarca, yüzlerce anahtardan bahsediyorsunuz. Bu adamlar bunların hepsini nasıl satmış olabilir ki? Şu kadar ekleyince mobil onay gerektirmiyor gibi bir mevzu yok, ben daha yeni sattım 10 20 eşya ve 2 3 TL eşyaya mobil onay bile istedi bir yerden sonra.

Evet zamanında 3 milyon Minecraft hesabı bu yöntem ile yayılmıştı.

Login çerezleri elde edildiği zaman şifre ve iki adımlı doğrulama otomatik olarak bypass oluyor. idle master bunun en büyük örneği.
Benim bildiğim Steam hesaptan çoğu zaman atıyor ve bu çerezleri sıfırlamış oluyor bu şekilde. Sürekli oturumda olmak riskli ama oturumdan çıkıp girmek bu durumu düzeltiyor.

Muhtemelen daha fazla hesaba gelir zaten hocam ama kesin bir şey söyleyemiyorum belki devletin verdiği ücretsiz avukatlar vs daha ucuza gelebilir ama o avukat ne kadar performans sağlar bilemiyorum.

Kazanamazsın. Basit kullanıcı hatası

Aynı durumu 1-2 ay once bende yasadim LoL hesabima falan Instagram hesabima Ubisoft Microsoft hesabima giris denemeleri oldu acilen diger hesap sifrelerinizi telefondan veya baska bir cihazdan degistirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…