Steam Steam'e dava açabilir miyim?

Diğer hesaba nasıl aktarıldı VAC banı var?

Keşke ben de bilsem. İnan aklım almıyor tüm bu olanlara. Steam'de o kadar koruma var hepsi nafile. Dediğin gibi toplu bir şey satmak istesen telefon onayı gerekiyor, bu kişi bunu nasıl başarabildi?

Rapor ettiğiniz için teşekkür ederim

Aynı durumu 1-2 ay once bende yasadim LoL hesabima falan Instagram hesabima Ubisoft Microsoft hesabima giris denemeleri oldu acilen diger hesap sifrelerinizi telefondan veya baska bir cihazdan degistirin.
Size de geçmiş olsun, umarım değerli bir sanal varlığınız çalınmamıştır. Bende de Steam dışında Payoneer hesabıma giriş yapmaya başladı. Ama telefonuma 2FA kodu geldi ve giriş yapamadı. 2FA burada işe yararken Steam'de yaramıyor, bu şaka gibi... Payoneer hesabıma da girmeye çalışınca ben interneti kestim hatta PC'yi de kapattım ne olur ne olmaz diye. Başka bir bilgisayarım vardı, oradan tüm hesaplarımın şifresini tek tek değiştirdim. Saatlerimi aldı, o günümü ve ertesi günümü mahvetti. Bir yandan da Steam destek ile iletişime geçip kitlenen hesabımı geri almaya çalışıyordum.

Diğer hesaba nasıl aktarıldı VAC banı var?
Takas yöntemiyle aktarılmadı, benim hesabımdan tüm itemler 3'te 1 fiyatına saniyeler içerisinde satıldı ve Steam cüzdanı yoluyla diğer hesaba aktarıldı

Teşekkürler hocam cevap için geçmiş olsun tekrardan

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm sizin adınıza dava etme işlemi olmaz herhalde diye düşünüyorum.

Büyük geçmiş olsun dostum neyseki hesabını geri almışsın bu önemli olan kısmıydı. Biz de gösterdiğin şahısı şikayet ettik. Sen yine de sanatlarını sadece steamda paylaş ve steam dışı hiçbir yerde paylaşma boşver gitsin

Geçmiş olsun. Dosyayı Kaspersky ile taratma şansınız var mı? Ya da dosyayı bana ulaştırabilir misiniz? Merak ettiğim şey Premium Antivirüs'ler bu yazılımı yakalayacak mı? (Kaspersky, Bitdefender, Norton...)

Virüs size nereden bulaştı en merak ettiğim konu o crackli dosya vesaire mi indirdiniz yoksa Steam'den birisi link atıp siz ona mı tıkladınız da virüs bulaştı hangi yolla bulaştığını biliyor musunuz?

Adamin 2600 tahe oyunu var crack dosyaya ihtiyaci oldugunu sanmiyorum.

Geçmiş olsun, virüs konusundan dolayı dava edilse de kusurlu tarafın siz olduğuna hüküm verilme ihtimali yüksek gibi.Tabi işin içinde olan avukatlar, siber tarafı daha net bilgi verir.

Virüs ile ilgili de bilgilendirme için teşekkürler, dikkat ediyoz bizde ama neler neler var.

Geçmiş olsun. Ben de zamanında çok direkten döndüm, mail yoluyla dolandırılma çok kolay ve ufak bir dalgınlığına bakıyor.

Eğer yanlış okumadıysam ve anlamadıysam kaçırılan bir nokta var.
Eğer hesabınızı çalan ve içindeki itemleri ya değerinden yükseğe veya değerinden düşüğe sattıysa - ya hepsini ya da bir kısmını - aslında burda takas yaptığını söyleyemeyiz. Bilen vardır bazen bazı oyun kartları 50 krş iken günün birinde 5 10 TL arasına kadar fırlıyor. Kartta parlak kart değil bu arada normal kart. Bir insan 50 kuruşa almak varken neden 5 TL'ye alsın ki ? Hatta bu olayın tam tersi de var ki bu olay da senin başına gelmiş aşağı da açıklayacağım.
Senin yaşadığın olay da da buna benzer bir durum var. Şimdi pazar da bazı kişiler örneğin bir item 10 TL ye düştüğünde direk alma gibi otomatik bir olay var ancak bu durum 9 TL'ye düştüğünde değil tam 10 TL olduğunda ise yarıyor.
Muhtemelen senin hesabını çalan ve itemleri satan bir kişi değil koordineli bir ekipti ve çok hızlılardı.
Mesela hesabı çalan hızlı bir şekilde itemleri yarı fiyatına pazara koydu ve ikinci kişi hızlı bir şekilde o itemleri legal bir şekilde aldı ve hesabına koydu. Sonrasında da o yarı fiyatına senden aldığı itemleri bir süre sonra gerçek fiyatından sattı ve büyük oran da kâr etti.

İtemleri bu şekilde satın alan kişi bir süre satamasa da zaten yarı fiyatından aldığı için süre geçtikten sonra gerçek fiyatıyla satacaktır ve kâr edecektir.

İtemleri bu şekilde satın alan kişi bir süre satamasa da zaten yarı fiyatından aldığı için süre geçtikten sonra gerçek fiyatıyla satacaktır ve kâr edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…