Steam Steam'e dava açabilir miyim?

Maalesef böyle olta avları siberde kaynıyor keşke dosyayı ilk önemli şeylerin olmadığı bir sanal veya gerçek bir bilgisayarda deneseydiniz.

İlk sayfadaki metinin bir kısmını okuduktan sonra maalesef sıkılarak yarıda bırakmıştım. Evet Family Guard özellikle çocuklu evlerde, habersiz satın alımlar için gayet güzel bir yöntem. Uzun zamandır kullanıyorum.
Geçmiş olsun dilkelerimi iletiyorum. Umarım somut sonuçlar alırsın.

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Şimdi maalesef gerçeği söylüyorum. O dava sonuçlanana kadar sizin kaybettiğiniz paranın bir değeri kalmaz. Bundan sonra bir AV yazılımı kullanın ve güvenilmeyen mailleri asla açmayın. Asla güvenilmeyen linklere tıklamayın. Tabii tamamen pes edin demiyorum bir şekilde alabilirsiniz belki. Ama davayla falan olmaz o iş yani başka bir çözüm gerekli.

Çok çok geçmiş olsun okurken bir an kalbim sıkıştı sanki benim başıma gelmiş gibi korkunç ya yineden avukat tutun derim en azında tecrübe edilmiş olursunuz ve dava açılır mı açılmaz mi öğrenmiş olursunuz yani deneyin derim.

Tekrar da çok geçmiş olsun.

Antivirüsler belirli bir MB'dan büyük dosyaları taramıyor. İsterseniz özel olarak ayarlardan bunu kaldırabiliyorsunuz. Virüs taramalarınız daha uzun sürer ama bence en güvenlisi seçenek bu gibi gözüküyor. Virüsü yazan kişi de bunun zafiyatını kullanmış.

Geri dönüşü yok hocam geçmiş olsun. Steam böyle konularda kendisine toz kondurmuyor maalesef.

Dosya boyutundan daha çok antivirüslerin yakalamasını engelleyen zaafiyetleri kullanıyorlar.

Vallahi bu konuda benim de kasperskya güvenim tam ya. Bazen bir şey olmaz bu siteden diye girdiğimiz siteden bile virüs bildirimi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…