Steam'e dava açılabilir mi?

Eğer kuralları ihlal ettiysen zor gibi destan gibi bir sözleşmeyi kabul ediyoruz her zaman içine akla gelen her olasılığı eklemeye çalışıyorlar zıtpıt da güncelleniyor zaten böyle şeyler pek mümkün gözükmüyor heleki parayı geri almak falan sanmam sahibi değilsin o ürünlerin kiralıyorsun sadece.

Bakiyeyi çalıntı kartla atmışlar. Ne yaparsan yap açılmaz.
Eğer kuralları ihlal ettiysen zor gibi destan gibi bir sözleşmeyi kabul ediyoruz her zaman içine akla gelen her olasılığı eklemeye çalışıyorlar zıtpıt da güncelleniyor zaten böyle şeyler pek mümkün gözükmüyor heleki parayı geri almak falan sanmam sahibi değilsin o ürünlerin kiralıyorsun sadece.
Gerçekten çok saçma, yıllardır kullandığımız uygulamadan bu şekilde uzaklaştırılmak.
Destekten başka kimse yardımcı olamaz 494 gündür ne yaptınız?
494 gündür yeni Steam hesabı kullanıyorum, ama zaten sahip olduğum oyunlara tekrar para vermek koyuyor.

Steam hesabım yasaklandı ve hiçbir şekilde açmıyorlar, dava açarak en azından yatırdığım parayı geri almam mümkün mü?
Hesabımın yasaklanması hakkında önceki konumda bahsettiğim şey:

Merhaba, tam olarak 494 gün önce Steam hesabım yasak aldı. Yasak sebebini açıklıyorum; bir Discord sunucusunda Steam bakiye çekilişine katıldım ve kazandım. Bakiyeyi GameSatış sanal kart olarak vereceklerini ve Steam'e yükleyebileceğimi söylediler. Yükledim ve yaklaşık 3-4 hafta herhangi bir sorun yaşamadım, ardından Steam hesabım dolandırıcılık sebebiyle kapatıldı. Pek kafaya takmadım çünkü pek oyun oynayan biri zaten değildim, iş hayatındayım. Şimdi kardeşimin istediği ve benim eski hesabımda zaten olan oyunları tekrardan alarak boşuna para harcıyorum ve Steam'e nasıl bir destek talebi atarsam direkt "hesabın kilidi kaldırılmayacaktır." cevabını veriyorlar.
Hocam geçmiş olsun bu tarz durumlar yaşanmaması için dikkatli olmak lazım, zaten Steam'in kullanıcı sözleşmesinde de sana şunu diyor satın alınan oyun, ürünün sadece lisansının olduğunu kullanıcının hiçbir şekilde bir hakkının olmadığını belirtiyor oyun alırken de ve koskoca Valve şirketine neyin davasını açacaksınız açabilirseniz açın ama yanan siz olmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı