Steam'e Days Gone geliyor!

ricyrich1

Femtopat
Daha fazla  
Uzun zamandır PC versiyonunu beklediğim oyun sonunda Steam'e geliyor. Fiyat bana tuzlu geldi. Fikirlerinizi bekliyorum.

Ah be o Zaman'lar tuzlu dediğimiz fiyatları bugünlerde arar olduk nereden nereye geldik o Zaman'lar 280TL o oyuna verdim diye acıdım çok pahalı diye şimdi 600-900TL gibi absürt rakamlara oyunlar alıyoruz ucuz diyoruz umarım daha kötü günlere kalmayız.

5 lirayken yüzüne bakmadığımız oyunlar 100-200 TL olmuş.

Oyunun indirimli fiyatı 100-120 TL aralığında oluyor. Şimdi o kadar pahalı da değil aslında. İndirime girdiğinde alınabilir.

Oyunun indirimli fiyatı 100-120 TL aralığında oluyor. Şimdi o kadar pahalı da değil aslında. İndirime girdiğinde alınabilir.
Bu oyuna söylemiyor. O zaman Days Gone yeni çıktığı halde 279 TL. Bu sene The Last of Us çıktı 600 TL. Arada ki fark çok fazla.

Anlıyorum da bir sene içerisinde bile ciddi fark olabiliyor maalesef, iki sene normal gibi geldi bana Aradan iki sene süre geçmiş.

Demez olaydım, şimdi 2000TL.
600TL oyun görünce ucuzmuş diyoruz.

279 lirayı gördükten sonra istek listemden dahi çıkardım.

Burada kalsın seneye lazım olursa tekrar hortlatacağım konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…