Steam'e dolar geldi

Kendi ayaklarina siktilar gelin hep birlikte boykot edelim. Geri TL'ye cevireceklerdir.

O kadar yabancı buradan alışveriş yapıyor iken mi? Kimlik doğrulaması gelmediği müddetçe kimse engelleyemez bu durumu. Gelse bile hala az da olsa yapan olur. Öyle bir şey yapılması lazım ki önüne geçilsin.

Oyun işinden tamamen elimi çekiyorum daha fazla enstrüman öğreneceğim artık.

Enstrumanlar 10000'den başlıyor, ayrıca çoğu enstrumanların notaları farklı, 20 adet enstruman alman gerekiyor farklı farklı ;D

Daha ne istiyorsun parasını gelip evine mi bıraksınlar 2 yıl 250 lira gibi komik fiyattan sattılar oyunu, şu an bile AAA olarak 1050 liraya oyun yok dolar fiyatında.
Ben o lafı söyleyenlere gönderme yaptım, BG3 gibi bir oyun için 1K hala iyi bir fiyat.

25 dolarlık bir oyun alırken Google üzerinden baktığım zaman 718, 99TL olarak gösteriyor ancak Papara kart üzerinden 754, 56TL çekmeye çalışmış...

Bankadaki alış satış kur farkı olur hocam mutlaka bankada komisyon ekliyor gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…