Steam'e dolar geldi

Zaten bu zihniyet yuzunden bu haldeyiz. Boyun egmeye devam etsen zaten 1 yila kalmaz plan yaptim gidiyorum.

Kimsenin boyun eğdiği yok bir şeye. Olacak şey buydu Steam durduk yere kıllık yapmadı adamların yapacak bir şeyi kalmadı hem başka ülkelerden ucuza oyun alanlar yüzünden hem de bu oynak kura yetişmeye çalışıyorlar ne yani senin kulun köpeğin mi olacaklardı şahsen senin zihniyetinin ülkeden uzak kalmasına sevindim. Güle güle.

Son düzenleyen: Moderatör:
şu pakette tüm halo oyunları var mı? öyle gibi görünüyor ama o oyunların da ayrı seçenekleri var. buraya yabancıyım, yanlış almayayım, biri yardımcı olabilir mi?

Enstrumanlar 10000'den başlıyor, ayrıca çoğu enstrumanların notaları farklı, 20 adet enstruman alman gerekiyor farklı farklı ;D

Hala herhangi bir oyuna 70 dolar vermekten daha mantıklı en azından kendini geliştiriyorsun gelecekte bundan para kazanma olasılığın da var.

Azerbaycan"dan bakıyorum Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition 69 dolar ama Türkiye ülkesinden 99 dollar görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…