Steam'e dolar geldi

KoRsana deStek yOk

"Kul hakkına mı giresin, bilgisayarına virüs mü girsin, sen gidip araba çalıyon mu?" geçen seneye kadar Technopat kitlesinin %99'u böyleydi. Göklerden gelen karar çarptı hepsini.

Aga ben de koleksiyon sevdalısıyım ama hesabımı da çer çöp oyunlarla değil, gerçekten oynayacağım oyunlarla donattım. Dönüp baktığım zaman hem hesabım hem profilim hoşuma gidiyor. Nasıl benzetme yapabilirim diye düşünüyorum, bir resim galerisine gittiniz ve orada dünyaca ünlü tabloların bir araya toplanarak düzenli bir şekilde sergilendiğini gördünüz, bunun gibi.

Oynayıp, bitiriyoruz ve geçiyoruz. Ama arkasında ekran görüntüleri, başarımlar, varsa rozet ve inceleme kısmını bırakıyor oyunlar.

Yani Steam dünyasına bir kere girip, indirimlerde düzenli alışveriş yapmaya başlayınca alışkanlık oluyor. Hele ki ben 10. senemi devirdim. Bu saatten sonra da bırakacağımı hiç düşünmüyorum bile. Yalnızca oyun satın alma sıklığım azalacak. Artık oyunları istek listeme yığacağım ve sezonluk büyük indirimlerde alışverişlerime devam edeceğim.

Bu geceye ithafen alın beyler, bayanlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cüzdan da dolara geçmiş. Bu arada ''Bekleyen'' kısmındaki tutar geçmeden önce 4.68 TL idi. Enayileri 0.01 dolar dolandırmışım (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…