Steam'e dolar geldi

Bundan sonra hiç umurumda olmaz Steam den oyun falan almam ama her türlü oyunumu oynamaya devam ederim. Başarımı bilmem nesi olmasın. Türkçe de koymasınlar kardeşim nasıl olsa çeviri grupları çeviriyor basarım parayı alırım çeviriyi.

Öyle vallahi yapacak bir şey yok.

5-10 kat artmayan indie yok gibi, en az artan 3-4 katına çıkmış. felaket

Benim üzüldüğüm nokta düştüğümüz o ülke grupları ve TL'nin durumu. Bir de artık insanlar oyunlara Türkçe desteği beklerken bunun yaşanması baya üzücü.

Artık öyle, eskiden gene 200 - 300TL verip Türkçe olmamasına göz yumuyorduk. Son zamanlarda bu makas iyice açıldı fakat bundan sonra daha oyuna para vermem.

Ben bunu alışkanlık olarak değil zararlı bir bağımlılık olarak görüyorum açıkçası. Üzerinde zerre sahiplik hakkı olmadığın şeylere çuvalla para dökmek, sırf indirimde diye satın alıp 7 sene boyunca hiç açıp oynanmamış oyunların kütüphanede durması. Bilmiyorum aynı LoL, CS:GO gibi oyunların oyuncularda yarattığı bağımlılıklar ve borderline kumar alışkanlıklarına bakınca Steam de bu tarz bir "tapınak" gibi geliyor bana.

Bu konuda yazılan bazı mesajlarda da onu hissediyorum açıkçası. Yok hayat bitmiş bilmem ne, deli millet.

CDPR yerel fiyatlandırma yapması en olası firmalardan biriydi aslında. Mesela Capcom'dan hiç beklemezdim yerel fiyatlandırmayı.

Baldur's Gate3 istiyordum bir tek, o da 35 dolar olmuş 800TL'den, bakalım yarın indirim başlayınca nasıl bir indirim gelecek? %20 gelse bile 800e inmiyor ki %20 gelmez, nalet olsun...

Hayat bittinin ne olduğunu hala çözemedim.Akım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…