Steam'e dolar geldi

İlk başta çoğu oyun Full fiyattan çıktı hocam. Tabii bu durum sistemsel mi yoksa özel fiyat yapılmadığı için mi global fiyattan cikti tam bilmiyorum.

Cyberpunk ilk 60 ile çıktı sonra 45 Dolar oldu.

İlk global fiyat ile çıkmasından dolayı ona bağladım açıkçası.

50 cente muhtaç duruma gelindiyse, burada şirketlere %0.1 çamur atabilirim. Suçun %99.9'u ampulün ışığından giden nur yüzlülerde. Sen, ben, o, birer birey olarak başkasının beyni olamayız.

Sagol sayende satın aldım. Görmesem dahada alamazdım birdaha bu fiyata.

Bu durum, bazı oyunlar için hala geçerli. Şu anda bazı $60 olan oyunlar bizde $45. Bunu kovalamak isteyen Türkiye dışındaki Steam kullanıcısı yine kovalamaya devam edecektir.

Aynen bize bunlardan rahat yok.

Dirilen ölü bile şu fiyatları görse geri mezarına yatar... Yapacak bir şey yok toplu girdi.

Microsoft Store'da Black Friday indirimleri var. Steam takıntısı zengin değilseniz lüks oldu artık. Göz gezdirin bence.

Gençler hayat oyundan ibaret değil vaktinizi kendinizi geliştirmeye harcayın(not: Bu şu an size hiçbir anlam ifade etmiyor)

Vaktimizi elbet kariyerimize harcamalıyız fakat sürekli bir noktaya odaklı olup, hayattan kopulmaması gerekiyor. Boş zamanlarda, ufak zaman dilimlerinde bir nebze kafa dağıtmak için oyun oynamak gerekli olabiliyor ve bu çok işe yarıyor. Daha iyi değerlendirebilinir mi, tabii ki de.

Ülke bitmiş hemen kaçmanız lazım hemen kaçın.

Lozan Antaşması bitince yer altından game developer ve UI design ekibini çıkartabileceğiz. Yerli ve milli tl ile bedava oyunlar çıkartacağız.
oyunları susturamayacaksınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…