LoxChatterb0x Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 635 Çözümler 2 Yer İstanbul / Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2020 #1 Steam'e girmeye çalışırken böyle bir ekran çıkıyor ilk defa nasıl çözebilirim var mı yardımcı olabilecek arkadaşlar. LoxChatterb0x dedi: Steam'e girmeye çalışırken böyle bir ekran çıkıyor ilk defa nasıl çözebilirim var mı yardımcı olabilecek arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Bu da Steam uygulamasında verilen hata. Dosya Ekleri Ekran Resmi 2020-04-01 18.37.54.png 51,5 KB · Görüntüleme: 58 Ekran Resmi 2020-04-01 18.49.20.png 8,5 KB · Görüntüleme: 49
Steam'e girmeye çalışırken böyle bir ekran çıkıyor ilk defa nasıl çözebilirim var mı yardımcı olabilecek arkadaşlar. LoxChatterb0x dedi: Steam'e girmeye çalışırken böyle bir ekran çıkıyor ilk defa nasıl çözebilirim var mı yardımcı olabilecek arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Bu da Steam uygulamasında verilen hata.
Kutayyyy Hectopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 858 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2020 #2 Steama girmeye çalıştın internet ağı bir şekilde steam'a erişimi engelliyor sanırım. Evden mi giriyorsun?Telefonun internetine falan bağlanıp girmeyi dener misin ?
Steama girmeye çalıştın internet ağı bir şekilde steam'a erişimi engelliyor sanırım. Evden mi giriyorsun?Telefonun internetine falan bağlanıp girmeyi dener misin ?
LoxChatterb0x Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 635 Çözümler 2 Yer İstanbul / Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2020 #3 Kutayyyy dedi: Steam'a girmeye çalıştın internet ağı bir şekilde Steam'a erişimi engelliyor sanırım. Evden mi giriyorsun? Telefonun internetine falan bağlanıp girmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Merhaba yorumun için teşekkür ederim evet evdeyim şu an ev internetimden erişemiyorum fakat Mobile veri ile erişebiliyorum.
Kutayyyy dedi: Steam'a girmeye çalıştın internet ağı bir şekilde Steam'a erişimi engelliyor sanırım. Evden mi giriyorsun? Telefonun internetine falan bağlanıp girmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Merhaba yorumun için teşekkür ederim evet evdeyim şu an ev internetimden erişemiyorum fakat Mobile veri ile erişebiliyorum.