E edizkurtz Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 132 6 Haziran 2020 #1 Steam hesabıma giriş yapamıyorum fakat birçok oyunu da silmek istiyorum. Silmeye tıkladığımda ise giriş yapmam gerektiğini söylediler fakat dediğim gibi ulaşamıyorum. Nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2020
Steam hesabıma giriş yapamıyorum fakat birçok oyunu da silmek istiyorum. Silmeye tıkladığımda ise giriş yapmam gerektiğini söylediler fakat dediğim gibi ulaşamıyorum. Nasıl silebilirim?
Tegwen Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 346 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Öğrencisi 6 Haziran 2020 #2 Denetim masasından silebilmeniz lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2020
Chefchaouen Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 6 Haziran 2020 #3 C/Program files x86/Steam/Steamapps/common/Oyun ismi'ni fullden sil.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 6 Haziran 2020 #4 Silinen üye dedi: C/program files x86/Steam/Steamapps/common/Oyun ısmi'ni Full'den sil. Genişletmek için tıkla... Öylede silebilir ama artıklar duracaktır.
Silinen üye dedi: C/program files x86/Steam/Steamapps/common/Oyun ısmi'ni Full'den sil. Genişletmek için tıkla... Öylede silebilir ama artıklar duracaktır.