Steam'e hiçbir şekilde giremiyorum

Givemefps

Decapat
Arkadaşlar dün gece CS:GO'da bir maçtan çıktım, diğer Steam hesabıma geçtim falan derken dün geceden beri Steam ile ilgili hiçbir şeye erişemiyorum. Steam Launcher'ı açmaya çalıştığımda "çevrimiçi olmalısınız" hatası oluyorum.

Bir şey fark ettim şu an, Steam'in web sitesine bile giremiyorum evimde kullandığım internet üzerinden. Telefondan bağlanmayı denediğimde bir problem yaşamadan Launcher'ı da Steam web sitesini de açtı.

Modemi kapatıp açtım, internet ayalarını sıfırlamayı denedim ama hiçbiri çare olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen bende de oluyor o problem ve sorun şu ki ben Steam'ı kapattım diye çıkıyorum o kendisi arkaplanda çalışıyor, hatta buga falan giriyor bu hatayı veriyordu. Ama görev yöneticisine girip Steam'la alakalı her şeyi kapattıp masaüstünden geri açtığımda bir sorun olmuyordu belki sen de denemelisin.

adam haklı görev yöneticisinden kapatırsan sorun çözülebilir.

Hayır görev yöneticisinde steam ile alakalı açık bir şey yok. Bilgisayarı defalarca kapatıp açtım zaten ilk açılışta da sorun yaşıyorum yani 2 günlük bir süreç bu devam eden sorun. Dediğim gibi steam ile alakalı hiçbir şeye giremiyorum Chrome üzerinden web sitesine dahi giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…